Goldky z Bardejova sa vybrali na dovolenku do Talianska

68x
26. Júl 2016

Skvelý výlet skvelej partie

Video z dovolenky

 

Bardejovské tanečnice Goldky vycestovali na dovolenku do Talianska.  Šiesteho ročníka výletu sa zúčastnilo 35 ľudí, prevažne mamičiek s deťmi. Každým rokom sa skvelá partia ľudí rozrastá a aj tento rok celá dovolenka vyšla na výbornú.

Celá akcia dostala pomenovanie Výlet všetkých ľudí, ktorým vie byť veselo.  S vlastným autobusom sa dostali všade, kde chceli. A nikde nechýbal ani tanec.

„Tento rok sme boli v Taliansku v "Camping Villaggio Miramare". Už takou tradíciou sa stalo ubytovanie v mobilných domčekoch, nesmel chýbať celodenný výlet v zábavnom parku s atrakciami a kolotočmi, ďalej sme absolvovali výlet v Benátkach ako aj výlet pri bazénoch a pri mori. Samozrejmosťou je nočné klabosenie pri domčekoch, veľakrát až do ranných hodín.

Klip vznikol spontánne, nič sa dopredu nepripravovalo. Išlo o to, že všetci, čo navštevujú ZUŠ na Dlhom rade (My Šprti a Goldky) mali cez prázdniny natočiť krátke video s tancom a odovzdať trénerom, ktorí to po prázdninách dajú do jedného celku. My sme si povedali, že spravíme aj vlastný klip. Nič profesionálne, proste sme sa bavili,“ prezradili úspešné Goldky, ktoré dosahujú skvelé výsledky na tanečných súťažiach a Bardejovu robia výbornú reklamu.  

Veľké poďakovanie patrí Saške, ktorá takýto výlet organizuje už šesť rokov a stále k spokojnosti všetkým.

(21:15, TONKU)

 

Klientom sa snažíme dodávať viac ako len povinné výstupy z účtovníctva

 http://ahoj.tv/firmy/detail/ofis_centrum.html

4.jpg

 AB top.jpg

Gusta
28.03.2024 06:37
Dovolenka
My tohtoročnú dovolenku ešte nemáme vybranú. Nijako sa na to neponáhľame, pretože jazdíme s karavanom, tak uvidíme, kam sa nám bude chcieť. Či zostaneme na Slovensku alebo pôjdeme k moru. Je dobré, že máme v karavane všetko zbalené, čo som chcel, som cez zimu dokúpil z https://www.reslshop.sk/vybavenie-a-prislusenstvo-pre-karavany-a-obytne-vozidla/ , takže len zbalíme doklady, peniaze a ideme :-).
Pridať komentár