Okná si počas jarmoku môžete vybrať priamo na námestí

32x
27. August 2016

Okná priamo na námestí

oknoplast jarmok (7).JPGPočas tohtoročného jarmoku môžete priamo na Radničnom námestí navštíviť aj stánok firmy Oknoplast. Cieľom predajcu je osloviť zákazníkov, ktorí plánujú výstavbu nového rodinného domu, poprípade rekonštruujú či chcú prerobiť starší rodinný dom s výmenou okien.

„Čo sa týka novostavieb, vieme ponúknuť okná, ktoré spĺňajú parametre, ktoré sú potrebné pre dnešné novostavby. Čiže buď ide o nízkoenergetické, alebo aj okná pre pasívne domy. Novinkou môže byť štvorsklo plnené kryptónom, kde koeficient priepustnosti tepla celého okna je až na úrovni 0,6, čo ďaleko prevyšuje požiadavku, ktorá je na hodnote 0,8,“ uvádza predajca okien v Bardejove.

V ponuke sú výrobky z hliníkových konštrukcií, väčšie presklenia, posúvanie okna, čo je v dnešnej dobe trend. Dôležité je aj do vnútorných priestorov doviesť čo najviac svetla.

„V ponuke je aj tienenie, najviac IN je vonkajšie, čiže žalúzie, ovládanie môže byť ručné alebo na ovládanie. Existujú aj programovateľné, ktoré aj počas neprítomnosti fungujú a tieto tieniace zariadenia obsluhujú. K dispozícii sú aj hliníkové rolety a potom klasické spôsoby tienenia z vnútra. Sme schopní obslúžiť každého zákazníka, ktorý by chcel aj veľmi neštandardnú požiadavku. Disponujeme veľmi dobrou vzorkovou predajňou. Z Bardejova máme cca 5000 zákazníkov, takže reprezentujeme veľmi veľkú skupinu zákazníkov.“

Stánok sa nachádza v blízkosti Baziliky sv. Egídia, otvorený bude v sobotu do zotmenia a v nedeľu približne do 15.00 hod. Pre zákazníkov je pripravené tekuté občerstvenie, darček získajú aj deti.

(16:15, inzercia)  

 

OKNOPLAST Bardejov – Rozhodnite sa pre kvalitu

http://ahoj.tv/firmy/detail/oknoplast_bardejov.html

finál jún2016.jpg

AB top.jpg 

1080
Diskusia
Pridať komentár