Aj tento rok o kapelách rozhodnú čitatelia

23x
02. November 2016

Hlasovať môžete aj prostredníctvom anketového lístka

Reportáž z minulého roka

 

Pred rokom sme nadviazali spoluprácu s mestom Bardejov a rozhodli sme sa, že o silvestrovskom programe rozhodnú naši čitatelia. Oddelenie kultúry dalo príležitosť dvom domácim kapelám, ktoré vystúpili pred polnocou a po polnoci na Radničnom námestí.

„Zvykli sme si na to, že silvestrovský program nemusí byť o nejakej veľkej skupine. Pred štyrmi rokmi sme mali Desmod a vieme, že to bolo o dvadsiatich piatich minútach. Ľudia čakali na atmosféru ohňostroja. Nájsť sponzora, ktorý by zaplatil 5000 eur za skupinu, ktorá vystúpi, nie je v dnešnej dobe ľahké. Minulý rok sme preto výber kapely praktizovali cez spravodajský portál ahojbardejov.sk a vypísali sme súťaž. Hudobníkov máme v Bardejove dosť a nebránime sa, aby sa v posledný deň roka prezentovalo hocijaké domáce zoskupenie. Atmosféra bola dobrá, ohňostroj takisto a mestský rozpočet sme zaťažili minimálne,“ prezradil Martin Choma z oddelenia kultúry.

Do minuloročného hlasovania sa zapojilo viac ako 1400 občanov, ktorí rozhodli, že v závere roka sa zabavia pri kapele Four Summers a pri skupine Niečo Navyše.  Aj tento rok o dvoch kapelách budú môcť rozhodnúť samotní občania mesta Bardejov. Hlasovanie bude prebiehať v mesiaci november. Okrem ankety na spravodajskom portáli už v najbližšom vydaní našich novín nájdete ústrižok, ktorý po vystrihnutí budete môcť odniesť na mestský úrad na podateľňu a aj takouto formou sa do ankety priamo zapojiť. O tom, akí hudobníci a skupiny sa budú v ankete nachádzať, rozhodnete takisto vy.

Od dnešného dňa až do 15.11.2016 môžete na mail redakcia@ahojbardejov.sk zasielať názvy bardejovských kapiel či spevákov, ktorých zaradíme do finálnej ankety, ktorá prebehne v druhej polovici novembra. 

Aj takouto formou spolupracuje samospráva s obyvateľmi mesta Bardejov.

(18:30, red)

 

Múdre hlavy jazdia na LPG

Plagát LPG.jpg

Diskusia
Pridať komentár