Kalendár skupiny Bardejov kedysi a dnes na rok 2017 si už môžete rezervovať

31x
07. December 2016

Útržky z minulosti

Prezentačné video

 

Kalendár „Bardejov kedysi a dnes" sa vracia. A to nie len v čase... Vracia sa aj vo svojom ďalšom vydaní na nadchádzajúci rok 2017. Kalendár prináša to, čo čas odniesol. A to v 12-tich historických fotografiách, ktoré sa na jeho stranách konfrontujú so súčasnosťou. Tento jedinečný kalendár ponúka pohľady na 12 vybraných lokalít a v priebehu roka vás prostredníctvom jedinečných fotografií prevedie dobami minulými a spomienkami na ne, a to nie len obrazovo, ale aj textovo. Na každej strane totiž nájdete živé komentáre Bardejovčanov.

Nástenný kalendár je vo veľkosti A3, 14 listový + kartón. Tlač je realizovaná ofsetovou technológiou na 200 g lesklý papier v špičkovej kvalite. Titulná strana je upravená matnou laminovacou fóliou a novinkou je dodatočná úprava motívov úvodnej strany parciálnym UV lakovaním. Väzba špirálová + háčik.

VYDAVATEĽ: Komunita Bardejov kedysi a dnes, vďaka finančnej podpore spoločnosti XAWAX, spol. s r.o. a členov skupiny BKaD.

Kalendár si môžete zakúpiť v Poľsko-Slovenskom dome v stanovených termínoch, ktoré budú priebežne zverejňované na stránke Bardejov kedysi a dnes na Facebooku v priebehu decembra a januára 2017.

Ak chcete mať istotu, že kalendár sa ujde aj Vám, REZERVUJTE SI HO. Po rezervácii Vam bude zaslaný e-mail s potvrdením rezervácie v stanovenom množstve po dobu jedného týždňa od potvrdenia rezervácie.

Rezervovať si môžete tu: http://www.kedysiadnes.sk/o-kalendari-2017 

(15:50, kedysiadnes.sk)

 

FUTURE.jpg

Diskusia
Pridať komentár