Future Relax pripravilo jedinečný program formovania postavy

119x
13. Január 2017

Šanca na lepšiu postavu

future (14).jpgFuture Relax v Bardejove pre návštevníkov pripravilo jedinečný program formovania postavy v problematických partiách (anticelulitídne).

Program je určený všetkým ženám s akoukoľvek postavou, ktoré sa chcú starať o to, aby ich lymfatický systém skutočne kvalitne pracoval a popritom si skvalitniť vzhľad pokožky na brušku, stehnách a sedacej časti a zredukovať pritom celulitickú pokožku.

„Kombináciou našich zariadení, ktoré vám ponúkame, vám to zaručene pomôže,“ uvádza moderné fitnescentrum.

Lipomassage (LPG) - táto jedinečná technika aktivuje prirodzený proces štiepenia a uvoľňovania tukov (lipolýzu) a napomáha tak k odstráneniu nepoddajných tukových vankúšikov a nedokonalosti tela.

Lymfodrenáž, ktorá naštartuje proces prirodzeného chudnutia, spevní pokožku tela a zlepší metabolizmus a imunitu, celkovo detoxikuje organizmus. Pomôže odstrániť dôsledky nesprávnej životosprávy, nedostatku pohybu a rozprúdi nefungujúcu látkovú výmenu.

Hypoxi trainer je 30 minútové “aktívne“ bicyklovanie vo vákuu. Na základe vytvárania striedavého tlaku a podtlaku ide o najúčinnejší a najefektívnejší prostriedok v boji proti celulitíde a tukom na stehnách, zadku, bokoch a brušku.

Program formovanie postavy Ahoj Bardejov.jpg

Kontakt:

Future Relax s.r.o.

Radničné námestie 37

Tel: 0905 782 855

email: info@fitnessfuture.sk, FB: Future fitness & relax

Otváracie hodiny:

PO, ST, PIA 8.00 - 20.00 hod

UT, ŠT 10.00 - 20.00 hod.

(20:00, red)

Diskusia
Pridať komentár