O najkrajšiu ženu Slovenska zabojuje aj Petra z okresu Bardejov

64x
31. Január 2017

Vo finále bude mať zastúpenie aj Bardejov

varaliova.jpegDnes (utorok, 31. januára 2017) bola v priestoroch bratislavského hotela DoubleTree by Hilton predstavená finálová dvanástka žien, ktoré v dvadsiatom druhom ročníku súťaže Miss Slovensko zabojujú o prestížnu korunku krásy.

Aj tento rok sa do finále dostali dievčatá z celého Slovenska. Zastúpenie bude mať aj Bardejov, o najkrajšiu ženu zabojuje devätnásť ročná Petra Varaliová. Súťažiť bude s číslom šesť.

Finálová dvanástka: Michaela Cmarková (22) z Kanianky, Nina Albíniová (21) z Lučenca, Katarína Kovačicová (24) z Likavky, Dominika Dávidová (23) z Levíc, Simona Svítková (23) z Považskej Bystrice, Petra Varaliová (19) z Bardejova, Karin Kovácsová (20) zo Svätého Petra, Hanka Závodná (21) z Bratislavy, Nikoleta Hílková (21) z Holíča, Gabriela Zemančíková (21) z Ružomberka, Simona Straková (22) z Dolného Vadičova a Michaela Šimoničová (23) z Bratislavy.

Za posledné roky ide o najvyšší vekový priemer.

Dievčatá museli prejsť semifinálovým výberom, kde absolvovali aj odpovede na kameru. Najkrajšie z najkrajších sa v najbližších dňoch predstavia na trojmesačnom kempe, čakajú ich hodine fotenia, nácvikov, úprav a pripravených bude mnoho ďalších aktivít. Finále sa uskutoční 29. apríla 2017.

Pre víťazku je pripravený automobil, byt pri Dunaji v Bratislave a mnohé ďalšie zaujímavé ceny.

(14:35, JK, foto: facebook)

 

Kat - AB007.jpg

Diskusia
Pridať komentár