Bardejovčanka Petra Varaliová sa stala Miss Press

90x
26. Apríl 2017

Krásna Petra získala titul

miss press.jpgTitul Miss Press 2017 získala dnes (streda, 26.4.2017) v bratislavskom luxusnom hoteli DoubleTree By Hilton devätnásť ročná Petra Varaliová z okresu Bardejov. Mladú finalistku úspech prekvapil aj potešil. 

„Som veľmi šťastná, vôbec som to nečakala. Do poslednej chvíle som neverila, že bude vyhlásené práve moje meno,“ povedala v rozhovore Petra, ktorá sa domnieva, že novinárov očarila hlavne pohľadom, jemným výzorom a skromnosťou. „Na tom staviam svoj úspech aj počas finále,“ uviedla sympatická tmavovláska.

Finálový večer Miss Slovensko 2017 sa uskutoční už túto sobotu, 29. apríla v Incheba Expo Aréne, pričom ho v priamom prenose odvysiela TV JOJ. Diváci sa podľa riaditeľky súťaže Karolíny Chomistekovej môžu tešiť na skvelú Fashion Show, v rámci ktorej dievčatá predvedú modely viacerých úspešných slovenských návrhárov. „Každý si príde na svoje. Dievčatá sa odprezentujú v tradičných krojových odevoch a pripravené máme aj také úsmevné ružové modely a elegantnejšiu kolekciu,“ prezradila Chomisteková.

Program finále zároveň dotvorí niekoľko hudobných čísel. Na pódiu sa predstavia Samuel Tomeček a Suvereno, Martin Chodúr, SĽUK a ďalší. Moderátorom večera bude Libor Bouček.

O absolútnej víťazke súťaže rozhodne odborná sedemčlenná porota. Diváci budú môcť počas večera zároveň online hlasovať za svoju EVA Miss Sympatia. Výťažok z hlasovania poputuje na charitatívny projekt Srdce pre deti.

Miss Slovensko 2017 získa postup na Miss World 2017, automobil, honorovanú zmluvu od produkčného domu Forza, exkluzívne bývanie pri Dunaji na jeden rok a ďalšie ceny.

(22:55, D. Kuča, foto: internet)

 

4 zs banner.jpg

Diskusia
Pridať komentár