Podporte Bardejovčanku Majku Mikolajovú

25x
03. Jún 2017

Podporte Bardejovčanku Majku Mikolajovú

Vyberte najkrajší gól

 

Aj tento raz môžete hlasovať o najkrajší gól sedemnásteho kola prvej futbalovej ligy žien v sezóne 2016/2017. Práve toto kolo je výnimočné a inšpirujúce pre hlasujúcich. Stránka na sociálnej sieti facebook Ženský futbal na Slovensku v spolupráci s partnerom tohto kola, cestovnou kanceláriou zameranou na športové zájazdy na Slovensku, FutbalTour.sk, ktorá už od roku 2008 sprostredkúva neopakovateľné športové zážitky svojim klientom, pripravila pre hlasujúcich skvelú výhru – zájazd pre dve osoby na ME U21, na zápas našich sokolíkov Slovensko U21 – Anglicko U21.

Stačí sa zapojiť do hlasovania a mať šťastie pri žrebovaní. Hlasuje sa prostredníctvom tohto formulára https://docs.google.com/forms/d/14uUzSrT75s_nQklmaqSCdGb3iNEVL2m_Vq6b6sYTjjA/viewform?edit_requested=true a svoj hlas Márii Mikolajovej môžete dať do nedele, 4.6.2017.

Okrem M. Mikolajovej v súťaži o najkrajší gól súťažia ešte ďalšie štyri futbalistky. Víťazka tohto kola zároveň postupuje do záverečného finále celej jarnej časti. Nechajte teda hlas Majke Mikolajovej a máte šancu získať skvelý zájazd od cestovnej kancelárie FutbalTour.sk.


Pravidlá súťaže 
Usporiadateľ 
Usporiadateľom súťaže je FutbalTour.sk, Devínska cesta 6/758, 841 04 Bratislava 
Termín súťaže
Súťaž bude prebiehať v dvoch etapách. 1 etapa 2-4.6.2017, 2. etapa 9-11.6.2017, 
Ako možno vyhrať
Počas každej etapy bude na facebook stránke „Ženský futbal na Slovensku“ vyhlásená anketa o najkrajší gól ženskej ligy. Podmienkou zapojenia sa do súťaže je odovzdať hlas do ankety. 
Ako hlasovať 
Hlasovanie sa spúšťa zverejnením ankety na stránke „Ženský futbal na Slovensku“ a končí vždy 23:59 v posledný deň každej etapy. Každý hlasujúci v ankete môže zahlasovať cez formulár, ktorý bude zverejnený pri videu, iba raz, inak bude zo súťaže vylúčený.
Výhry
Etapa: Vyžrebovaný hlasujúci o najkrajší gól 17. kola získa 2x zájazd na zápas ME U21 Slovensko - Anglicko s odchodom z KE/PO
Etapa: Vyžrebovaný hlasujúci o najkrajší gól 18. kola získa 2x zájazd na zápas ME U21 Slovensko - Švédsko s odchodom z PO/KE
Žrebovanie
Žrebovanie prebehne verejne v živom video na facebook stránke „Ženský futbal na Slovensku“, vždy deň po ukončení hlasovania. Do žrebovania bude zaradený každý hlasujúci, ktorý splní podmienky uvedené v bode 4. Žrebuje sa vždy jeden výherca a dvaja náhradníci, pre prípad, že si hlavný výherca výhru neprevezme. 
Odovzdanie výhry 
Výherca bude kontaktovaný prostredníctvom emailovej správy, do troch dní usporiadateľom a prevzatie výhry si dohodnú individuálne.

(20:45, red)

 

RS ekonomik.jpg

Diskusia
Pridať komentár