Chystáte sa na dovolenku? Vyberte si z ponuky bardejovskej Invie

71x
15. Jún 2017

Cestovná kancelária Invia ponúka zájazdy od viac ako 300 CK

invia (5).jpg

CK Invia sa nachádza na Radničnom námestí 34

 

Prvá „on-line“ cestovná kancelária Invia je už trinásť rokov jednotkou v internetovom predaji dovoleniek k moru. Aby nebola len vo virtuálnom priestore a dostala sa bližšie k zákazníkom, v mestách po celom Slovensku otvorila aj kamenné prevádzky. Jednou z nich je aj Bardejovská Invia na Radničnom námestí 34. Poskytne vám  zájazdy od viac ako 300 cestovných kancelárií do celého sveta,  osobný prístup a garantuje najnižšie ceny zájazdov v danom termíne.

Bardejovskí dovolenkári majú v tohtoročnej sezóne výrazne vyšší záujem o výhodné dovolenky. Letnú dovolenku si podľa štatistík Invie kúpilo o 86 % viac cestovateľov, ako v rovnakom období minulého roka.

„Medzi najpopulárnejšie destinácie tak tradične patrí Grécko, ktoré tvorí 21 % podiel v predaji zájazdov. Výrazný nárast registrujeme aj v prípade Bulharska, ktoré tento rok prekonalo aj Chorvátsko a tvorí 20 % podiel v predaji. Päticu najpopulárnejších destinácií dopĺňa Turecko a Egypt. „Vlani sme zaznamenali mierny prepad týchto destinácií, v tohtoročnej sezóne, ale opäť patria medzi jedny z najobľúbenejších. Obe krajiny sú populárne najmä kvôli udržiavaným plážam, stabilným teplotám a vysokej úrovni služieb, ktoré sú pritom cenovo dostupné,“ vysvetľuje Renáta Jančošeková, vedúca pobočky Invia Bardejov.

„Čoraz viac Bardejovčanov taktiež prichádza na chuť aj populárnej južnej časti Talianska, Kalábrii, ostrovu Sicília, Španielsku, ale aj krásnemu ostrovu Mallorca, na ktorý sú tento rok aj priame lety z Košíc“ hovorí ďalej Renáta Jančošeková z bardejovskej pobočky Invia.

invia_ban (1).jpg

Najväčší záujem je stále o pobyty „all inclusive“. Tie tvorili až 70% všetkých predaných zájazdov. Turisti sa väčšinou ubytovávali v štvorhviezdič­kových hoteloch, ktoré tvorili 38% z celkového dopytu Invie.

Medzi krajiny, ktoré sa všeobecne a dlhodobo považujú za bezpečné patrí Bulharsko, Chorvátsko či Taliansko. Aj tento rok ich ocenili najmä dovolenkári, ktorí minulý rok zostali doma. CK Invia má všetky zájazdy poistné faktorom 100, ktorý vám garantuje príjemné a ničím nerušené prežitie vašej letnej dovolenky.

Stačí stráviť len týždeň pri mori a domov prídete ako vymenení! Na svedomí to má prímorská klíma a slaná voda, ktoré majú na naše telo i dušu neuveriteľné liečivé účinky. Morský vzduch, krásne prostredie, pohľad na šíre more, šum morských vĺn... Ihneď zabudnete na všetky starosti, ktoré ste akoby šibnutím čarovného prútika nechali doma.

V cestovnej kancelárii Invia na Radničnom námestí 34 vám radi poradia pri výbere vašej letnej dovolenky s garanciou najnižšej ceny, osobným prístupom a výbornou kávičkou.

(19:30, red)

  

invia_ban (5).jpg

1278
Lubo
26.04.2023 10:12
Dovolenka
My jazdíme na dovolenku k moru bez cestovnej kancelárie. Máme karavan, tak keď máme s manželkou voľnú, zbalíme si veci a vyrazíme. Kemp si dopredu nerezervujeme. Ešte nikdy sa nám nestalo, že by mali niekde plno. V Chorvátsku je jeden kemp vedľa druhého. V karavane máme veľa vybavenia z https://www.reslshop.sk/vybavenie-a-prislusenstvo-pre-karavany-a-obytne-vozidla/ , takže máme pohodovej dovolenky a nič nám nechýba :-) .
Pridať komentár