Hotel ARTIN ponúka moderné ubytovanie v centre mesta

35x
16. August 2017

Hotel, ktorý láka

Hotel ARTIN

 

Trojhviezdičkový HOTEL ARTIN ponúka moderné ubytovanie v tichej lokalite neďaleko centra mesta Bardejov. V ponuke je trinásť dvojposteľových izieb, štyri dvojposteľové izby s prístelkou a dva apartmány, z ktorých jeden sa nachádza priamo v srdci mesta, na Radničnom námestí a druhý v neďalekých Bardejovských Kúpeľoch.

Hotel je obľúbeným miestom spoločenských akcií, je ideálne umiestnený blízko centra mesta, umožňuje dostať sa k najdôležitejším biznis a nákupným centrám i turistickým atrakciám bez dopravných obmedzení. Hotelové parkovisko má dostatočnú kapacitu pre ubytovaných hostí.

Výhodou je atraktívna, tichá a bezpečná lokalita, rýchla dostupnosť do centra mesta či pripojenie na vysokorýchlostný internet a WIFI.

V hoteli tiež nájdete krásne zariadenú reštauráciu, ktorej kapacita je 32 miest, salónik a Lobby Bar, oba s kapacitou 16 miest, hotelovú halu so 14 miestami a taktiež aj zimnú záhradu s počtom miest tridsať.

V HOTELI ARTIN môžete organizovať rôzne spoločenské akcie, samozrejmosťou sú chutné raňajky a denné obedové menu v príjemnej reštaurácii a na vonkajšej terase.

Hotel ponúka apartmány priamo v historickom centre mesta, ktoré poskytujú nádherný výhľad na Radničné námestie. Apartmány v Bardejovských Kúpeľoch ocenia nielen milovníci prírody, ale aj všetci tí, ktorí  si chcú vychutnať čerstvý vzduch a nerušený oddych.

Všetky hotelové izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením a televíziou.

(19:40, L. Urbán)

 

Hotel Artin.jpg

1309
Diskusia
Pridať komentár