Bardejov prvý ligový zápas zvládol, no Ružomberok kožu lacno nepredal

10x
02. September 2017

Na ženách sa prejavila únava z Ligy majstrov

bj-ruz (2).JPG

Partizánky rolu favorita zvládli

 

Prvý zápas v novej sezóne začal Bardejov víťazne, nováčika z Ružomberka porazil 3:2. Hostky sa ujali vedenia v 23. minúte, no Strončeková vyrovnala už o niekoľko desiatok sekúnd. Do konca polčasu domáce výsledok otočili, keď sa strelecky presadila Mikolajová.

Po zmene strán padli dva góly – najprv Semanová zvýšila na 3:1, no hostky dvanásť minút pred koncom znížili na rozdiel jediného gólu. V závere si už výhru Partizánky podržali a tešili sa z vydretých troch bodov.

„Chceli sme samozrejme zvíťaziť. Bolo trošku problematické zostaviť zostavu po tej dlhej ceste z Gruzínska a po zdravotných problémoch. Zo súpera sme mali rešpekt. Je síce nováčik, ale futbal vie hrať, má zopár šikovných hráčok, ktoré sú v reprezentácii do sedemnásť rokov.  Ukázali svoju kvalitu. Ja som rád, že sme tento zápas zvládli, pretože možno ani nie tak súper bol pre nás prekážka, ale tie naše zdravotné problémy, preorientovať sa, únava. Klobúk dole, dievčatá to zvládli, aj keď to nebol pekný futbal, ale počítajú sa tri body. Toto sme chceli a to sme aj dosiahli,“ zhodnotil úvodný ligový zápas tréner Čekan. 

 

Partizán Bardejov - MFK Ružomberok 3:2 (2:1)

Góly: 26. Strončeková, 35. Mikolajová, 71. Semanová – 23. Maslová, 78. Petercová

Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Kuľková - Havranová, Dimitrijevic, Lemešová, Bochinová, Gmitterová, Galarovičová, Mikolajová, Hviščová, Strončeková, Semanová

(21:20, red)

Oknoplast 2017.jpg

1317
Diskusia
Pridať komentár