Bardejovské juniorky svoje súperky ponížili, vyhrali 16:0

556x
28. September 2017

Juniorkám úvod sezóny vyšiel

Juniorky si schuti zastrieľali

Cez víkend pokračovala najvyššia futbalová liga junioriek tretím kolom. Bardejovčanky vycestovali do Michaloviec, kde úlohu favoritiek potvrdili a domov si odniesli všetky body.

Partizánky svoje súperky zvalcovali šestnástimi gólmi. Domáce Michalovčanky si v stretnutí ani neškrtli. Štyrmi gólmi sa prezentovala Hronecová a po tri presné zásahy zaznamenali Valancová a Vasiľková.

„Na zápas tretieho kola sme sa poctivo pripravovali a veľmi sme sa naň tešili. Zápas sa hral už za jesenného upršaného počasia na prírodnej tráve, ktorá už bola dosť rozmočená, ale počasie a ihrisko sú rovnaké tak pre nás, ako aj pre súpera. Do tohto zápasu sme vstupovali s jasným cieľom ukázať futbalové umenie okorenené gólmi a pripísať si dobrý výsledok z tohto zápasu. 1. polčas sme začali trošku pomalšie, chýbalo nám viac pohybu k súperovej bráne a viac pokoja pri zakončení. Aj keď prvých 40 minút sme vyhrali 0:7, v našej hre boli stále rezervy. 2. polčas už bol o poznanie lepší. Zlepšili sme pohyb a akcie, ktoré sme si vypracovali, sme premenili aj gólovo. Konečný výsledok tohto zápasu je vysoký, ale viac sa zaujímame, akou hrou sa prezentujeme. A dnešný zápas nám ukázal, že ešte máme stále veľa práce pred sebou, ak chceme napredovať a byť úspešní,“ rozsiahlejšie ohodnotil zápas i samotný výsledok tréner junioriek Ľuboš Matys.


MFK Zemplín Michalovce – Partizán Bardejov 0:16 (0:7)
Góly: Hronecová 4, Valancová 3, Vasiľková 3, Iglódyová 2, Maliňaková 2, Vaľušová, Mattová

Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Gyomraiová (56. Drutarovská), Maliňaková, Jackovičová, Mattová, Bereščáková, Valancová, Sokolová, Vasiľková, Vaľušová, Hronecová, Iglódyová (41. Fecková)

Najbližšie sa juniorky predstavia doma, v sobotu 30.9. od 17.00 odohrajú zápas proti Myjave. Predtým však na ihrisko vybehnú ženy, ktoré zohrajú duel s rovnakým súperom. Štart žien je od 15.00 hod.

(17:15, L. Urbán)

mucko april 2017.jpg

 Ahoj inzerát.jpg

1331
Diskusia
Pridať komentár