Vo výbornom zápase skvelé víťazstvo futbalistiek Bardejova

889x
30. September 2017

Tri body ostali zaslúžene doma

fut bj myjava (31).JPG

S oslávencom J. Tarcalom

V štvrtom kole privítali futbalistky Partizána Bardejov (tretie v tabuľke) celok Myjavy (druhý v tabuľke). Súboj tabuľkových susedov z hornej polovici tabuľky sľuboval atraktívny zápas.

V úvode zápasu najprv vedenie klubu zablahoželalo bývalému trénerovi a funkcionárovi Jozefovi Tarcalovi ku krásnemu jubileu, 85 rokov. Po odovzdaní pamätného dresu a kytice odštartoval zápas a od úvodu sa bolo na čo pozerať.

Prvé minúty priniesli vyrovnanú hru, no keď v ôsmej minúte prenikla Bogorová cez celú obranu, s dorazenou strelou Hucovičová už vedela, čo má robiť a hostky viedli. Úvodný gól naštartoval aj domáce partizánky a postupne si začali vytvárať gólové príležitosti. Vyrovnať sa podarilo Havranovej v 35. minúte a skvelý úsek hry znamenal nielen vyrovnanie, ale aj vedenie, keď už o sto sekúnd sa do čierneho trafila Mikolajová. V polčasovej prestávke tak mali lepšiu náladu Hornošarišanky.

Po zmene strán sa obraz hry zmenil a na ihrisku bolo razom iba jedno družstvo – a to domáce. Bardejovčanky zápas ovládli a predvádzali krásnu hru, ktorá sa prítomným divákom musela páčiť. Kopaničiarky sa mali problém dostať pred bránu Kuľkovej a aj keď sa dostali, zasiahla spoľahlivá defenzíva. Naopak, rušno bolo pred gólmankou Jakubičkovou. V 74. minúte na 3:1 pekným gólom spoza šestnástky zvýšila Lemešová a skóre uzatvorila striedajúca Bochinová.

Partizánky tak v sobotňajšom zápase vyhrali presvedčivo 4:1.

Tréner Bardejova Ľubomír Čekan po zápase povedal: „Tak ako som tvrdil minulú sezónu, herný štýl Myjavy sa mi páči, je dynamický, sú tam skúsené hráčky. Pred zápasom sme si povedali, že nič iné ako víťazstvo neberieme. Inkasovaný gól nám pomohol, dievčatá sa zdravo nasrdili a zápas otočili. Po zmene strán sme boli v súbojoch agresívny a súperovi odchádzali sily. Dali sme tretí gól, hráčky dostali krídla a začali si veriť. Akcie boli z jednej strany na druhú, padli pekné góly. Som rád, že prišli ľudia a že povzbudili dievčatá.“

 

Partizán Bardejov – Spartak Myjava 4:1 (2:1)

Góly: 35. Havranová, 37. Mikolajová, 74. Lemešová, 79. Bochinová – 8. Hucovičová

Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Kuľková - Gmitterová, Dimitrijević, Hviščová, Lemešová, Galarovičová, Vagaská, Mazurová (67. Bochinová), Mikolajová, Havranová, Semanová (88. Strončeková)

(21:55, j)

 
1335
Diskusia
Pridať komentár