HK Bardejov s prvou prehrou v súťaži

725x
07. Október 2017

Súper bol nad sily Bardejova

Bardejovčania zaknihovali prvú prehru, no úvod sezóny im aj tak vyšiel 

Po troch výhrach sa hokejisti HK Bardejov predstavili znova doma, keď v rámci štvrtého kola privítali Rimavskú Sobotu.

Hostia boli aktívnejší od úvodu a domácich zatlačili, no po protiútokoch nebezpečne hrozili aj hostitelia. V šiestej minúte skóre otvoril Filipiak a o minútu a pol Rimavská Sobota viedla už o dva góly, keď brankára S. Mojdisa prekonal Fekiač. Po tomto góle sa hralo zo strany na stranu, no do konca prvej tretiny už gól nepadol.

V prostrednej časti hry sa obraz hry nezmenil a aj v tejto dvadsaťminútovke strelili hostia dva góly a znova v pomerne rýchlom slede. V 37. minúte na 0:3 zvyšoval Buda a o dve minúty strelil gól do šatne Fekiač. Po dvoch tretinách tak prehrávali Bardejovčania o štyri góly.

Posledná tretina sa znova niesla v duchu predošlých dvoch, hostia strelili dva góly, no brankár Križan si čisté konto neudržal, keď v 54. minúte skóre skorigoval Baranok a zaznamenal tak čestný úspech domácich.

Po štyroch zápasoch tak majú Bardejovčania na konte deväť bodov.

Domáci tréner Ján Vodila po zápase povedal: „Na našu pôdu dnes prišiel kvalitný súper. Bolo to vidieť na ľade, vedeli o sebe, hrali organizovane a boli technicky zdatní a korčuliarsky vyspelí. Tento súper bol jeden z najkvalitnejších, proti ktorému sme hrali. Výsledok mohol byť aj vyšší, náš brankár vychytal množstvo príležitosti. My sme končili na červenej čiare a ďalej sme sa nedostali. Z nášho družstva vyžaroval strach, obava, neviem z čoho. Veľmi zakríknuto sme nastupovali do zápasu a to nám podlamovalo kolená. Súper nám dovolil iba toľko. Je to pre nás ponaučenie do budúcna, že prídu aj taký súperi.“

HK Bardejov – HKM Rimavská Sobota 1:6 (0:2, 0:2, 1:2)

Góly: 54. Baranok – 6. Filipiak, 8. a 40. Fekiač, 37. Buda, 42. Zorvan, 46. Domaev

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: S. Mojdis - Polaček, Dolgoš, Forgáč, Balko, Baranok - V. Mojdis, Demjanovič, Česelka, Skokan, Priganc - Všetečka, Priblula, Fellegi, Hladký, Tipul - Duhan

(20:55, j) 

Hotel Artin.jpg 

1341
Diskusia
Pridať komentár