Bardejovčania sa môžu tešiť: Príde tretí investor, bude práca

4602x
13. Október 2017

Hnedý priemyselný park s ďalšou firmou

 Bardejovčania sa môžu tešiť, do hnedého priemyselného parku, nachádzajúceho sa v areáli Jasu, príde ďalší, už tretí investor. Radnica podpísala zmluvu s firmou Trim Leader, a.s., ktorá vyrába poťahy na sedačky pre automobilový priemysel. Ako avizuje primátor Bardejova B. Hanuščak, nejde o posledného investora v tejto chudobnej časti na severovýchode Slovenska.

Firma Trim Leader a.s. v Bardejove už nejaké obdobie svoje produkty vyrába, no svoj závod chce rozšíriť.  Sťahovať sa do hnedého parku bude už v novembri a od januára 2018 chce spustiť výrobu. Firma má v súčasnosti takmer 300 zamestnancov, no ich počet by sa mal zvýšiť minimálne o 50 ďalších pracovníkov.

Ako sme vás už skôr informovali, mesto rokuje s ďalšími potenciálnymi investormi. V budúcnosti by v parku mali nájsť strechu nad hlavou aj firmy, ktoré sa zaoberajú výrobou obuvi. Veď Bardejov patril k baštám výroby obuvi nielen na Slovensku.

Okolo sto miest sľúbila ďalšia firma, ktorá sa zaoberá výrobou batérii. Radnica rokuje aj s investorom, ktorý má v pláne v Bardejove postaviť dve výrobné haly.

(15:25, j, foto: KTC Bardejov)

 

KUPELNA_CERAMIK.jpg

Diskusia
Pridať komentár