Bardejovčania po piatich zápasoch na druhej priečke

327x
19. Október 2017

Prešov porazili o dva góly

Svid Fans cup 2016.jpg

Bardejovčanom sa v lige zatiaľ darí

Hokejbalisti HBC Knights Bardejov sa po piatich odohraných kolách nachádzajú na druhej pozícií. Po minulotýždňovej tesnej prehre s vedúcim celkom 3b PHbL MV Transport Prešov si napravili chuť víťazstvom nad skúsenými hráčmi TORNADA Prešov.

HBC KNIGHTS Bardejov - HBC TORNADO 4:2 (1:0, 2:0, 1:2) 
Góly: M. Makara 3, Spišák - Žulkovský, Kožuško 
Brankári: R.Makara - Lejko 
Vylúčenia: 3:2
Využitá pr.hra: 0:1
Gól v oslabení: 1:0
Rozhodcovia: Kochan, A.Krivda

Zostava: Makara R. – Feckanin, Rób. Baláž ml., Paľo, Matta – Rusnák P., Spišák, Makara M., Rusnák M., Hnát

Bardejovčania vstúpili do zápasu opatrne, nakoľko v ich zostave chýbalo pre rôzne povinnosti mnoho hráčov a tak nastúpili v oklieštenej zostave. Hráči Tornada umne vyčkávali na svoju príležitosť, no ak nejaká prišla, tak ju zneškodnil výborne chytajúci Makara, na ktorého nadviazal jeho brat, ktorý strelou z medzi kruhov, nedal Lejkovi šancu.

V druhej tretine sa obraz hry príliš nezmenil, aj keď iniciatívu v koncovke prebrali hráči Knights. Spišák tečom zvýšil rozdiel skóre na dva góly, v závere tretiny sa presadil znovu Makara a ten istý hráč gólom v oslabení, v poslednej časti hry, zavŕšil svoj hattrick. Zdalo sa byť rozhodnuté, no Hornošarišania v závere poľavili, čoho výsledkom boli dva inkasované góly v ich sieti, výsledok si však už postrážili a do tabuľky si tak pripísali 4. víťazstvo v sezóne.

(20:05, DD)

Program formovanie postavy Ahoj Bardejov.jpg

Diskusia
Pridať komentár