Skvelý futsalový zápas v Bardejove, po gólovej prestrelke víťazne Partizán

1321x
14. November 2017

Bardejovčania na úvod víťazne

 
V zápase padlo sedemnásť gólov 

Úvodným kolom odštartovala druhá futsalová liga, skupina Východ. Partizán Bardejov na domácej palubovke privítal silný celok ZLATO lux Košice.

Začiatok mali domáci výborný a už v piatej minúte vyhrávali 2:0, keď sa dvakrát do streleckej listiny zapísal Ladislav Stachura. Hostia však odpovedali, najprv znížil Miroslav Seman a následne v trinástej minúte na 2:2 vyrovnal Karol Grega, ktorého domáci poznajú veľmi dobre, keďže si v minulosti obliekal práve dres Partizána.

V šestnástej minúte padli dva góly – najprv poslal Bardejov do vedenia Richard Nemergut, no o niekoľko sekúnd vyrovnal Seman.

V závere prvého polčasu štvrtý gól Partizána pridal Stachura. 

Pozrite si bohatú fotogalériu: 
 

Gólová prestrelka pokračovala aj po zmene strán. V dvadsiatej druhej minúte Seman dvoma gólmi poslal hostí prvýkrát do vedenia, no nasledovala kanonáda Vladimíra Pydu – za dve minúte strelil tri góly a naklonil misky váh znova na stranu Bardejova. Diváci sa futsalom bavili, desať minút pred koncom Horňák znížili na 6:7 z pohľadu hostí, no Stachura a znova Pyda svojimi štvrtými gólmi poslali Partizán do vedenia 9:6. Emil Haladej strelil desiaty gól, Seman v záverečných sekundách už len upravil skóre.

„Na prípravu sme nemali veľa času, nastúpili sme proti silnému celku. Stavili sme na skúsenosť, v prvej štvorke hrali chlapci z MIX tímu a v druhej štvorke hráči zo Starej Ľubovne, nakoľko Ľubovňa neprihlásila do súťaže. V prvom polčase to bolo ako na hojdačke, no v druhom sa začalo viac taktizovať, hostia otočili výsledok, no ukázali sa skúsenosti našich hráčov, ktorí zahrali výborne a som na nich hrdý,“ uviedol hrajúci tréner Bardejova Pavol Vaľko. 

Bardejovčania tak vyhrali 10:7 a do tabuľky si pripísali prvé tri body.  Viac sa dozviete v reportáži. 

Partizán Bardejov futsal – ZLATO lux Košice 10:7 (4:3)

Góly: Stachura 4, Haladej, Nemergut, Pyda 4 – Seman 5, Grega, Horňák

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Pangrác – Knap, Haladej, Vaľko, Harenčák, Kiseľ, Stachura, Nemergut, Pyda, Lazur 

Tabuľka po prvom kole 

Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1.Partizán Bardejov110010:73
2.Angels Humenné11006:43
3.GRIZZLY Slovakia Košice10102:21
4.BNP TEAM Vranov10102:21
5.FK Prešov10014:60
6.ZLATO lux Košice10017:100
 (20:51, j)
 
Diskusia
Pridať komentár