Napadnutý vodič v Bardejove

3104x
15. November 2017
Mladý muž je stíhaný na slobode
Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Bardejove vedie trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví, ku ktorému došlo 3.9.2017, 35 minút po polnoci, na Ul. Priemyselnej v Bardejove.
 
Vtedy neznámy páchateľ na osobnom motorovom vozidle obehol 21 ročného Radovana (pochádzajúceho z obce Hrabovec) idúceho na vozidle zn. Honda a ukázal mu gestom aby zastavil svoje vozidlo. Radovan autom zastavil a z vozidla vystúpil. Neznámy muž ho fyzicky napadol a to tým spôsobom, že ho zovretou päsťou ruky opakovane udrel do hlavy.
 
Napadnutý Radovan spadol na zem, utrpel viaceré zranenia (pomliaždenie hlavy, tváre, hrudníka a pravej ruky, odreniny na oboch kolenách a podvrtnutie pravého členka .... utŕžené zranenia si vyžiadali práceneschopnosť 14 dní). Na základe získaných dôkazov bolo z uvedeného skutku vznesené obvinenie 25 ročnému Matúšovi z Bardejova. Matúš je momentálne stíhaný na slobode, no ak sa mu vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na dva roky.
(10:38, red) 
 
 
Diskusia
Pridať komentár