Šláger kola v Prešove, Bardejov po domácej výhre chce bodovať

689x
16. November 2017

Zaujímavá konfrontácia v Prešove

 
Bardejovčania v Prešove môžu prekvapiť 

V piatok sa bude v Prešove konať zaujímavá konfrontácia. V Šarišskom derby si sily zmerajú futsalisti FK Ekoprim Prešov a hráči Partizána Bardejov.

Šarišania odohrali úvodný zápas druhej ligy v skupine Východoregión u súpera. Na ihrisku Humenného ale neuspeli a domácemu tímu podľahli 4:6. Zaváhanie z prvého kola budú chcieť odčiniť doma proti Bardejovu, ktorý ale minulý týždeň bodoval naplno. Futsalisti Partizána na domácej palubovke zvíťazili nad hráčmi ZLATO lux Košice 10:7 a s lepším skóre sú v tabuľke na prvom mieste pred druhým Humenným. Prešovčania sa v piatok predstavia doma po prvýkrát v novej sezóne.

„Podľa papierových predpokladov by mal byť Prešov najsilnejší v lige. Necháme sa prekvapiť, nemáme čo stratiť. Môžeme byť čiernym koňom súťaže. Chlapci do zápasu dajú všetko a pôjdeme za úspechom,“ povedal tréner Bardejova Pavol Vaľko.

Fotogaléria z domáceho zápasu proti Košiciam:
 
 

„V pohárovom zápase aj v prvom ligovom stretnutí v Humennom sa ukázalo, že musíme popracovať na lepšej defenzíve, obranu treba v ďalších dueloch zlepšiť. Silu Bardejova nepoznáme, ale nič iné ako víťazstvo v piatok neberieme,“ uviedol tréner prešovských futsalistov Marek Ondrík a na zápas pozval všetkých fanúšikov. „Na futsal chodilo vždy veľa ľudí. Dúfam, že budú chodiť v hojnom počte aj teraz na druhú ligu. V Prešove je dobrá a rodinná atmosféra, fandí sa slušne a bez vulgarizmov, vítaní sú aj rodičia s deťmi. Futsal je atraktívny šport a na zápas majú otvorené dvere celé rodiny a všetci fanúšikovia.“

Šarišské derby medzi Prešovom a Bardejovom sa bude začínať v piatok o 20.00 hod. Hrať sa bude v športovej hale Hotelovej akadémie na Baštovej ulici v Prešove.

(21:15, j, M. Baranová)

 
Diskusia
Pridať komentár