Stretnutie po rokoch pri príležitosti jubilea školy

1216x
20. November 2017
Stretnutie po rokoch pri príležitosti jubilea školy
 
Na záver všetci spoločne zapózovali 
 
Jeseň je obdobím, keď príroda okolo nás hýri teplými farbami, je galériou jej krásnych umeleckých diel. Pre každého hospodára je to obdobie zberu úrody po celoročnej namáhavej práci. Aj človek v jeseni svojho života je umeleckým dielom. Formoval ho a tvaroval sám život. Zúročuje plody svojej celoživotnej práce, rozdáva múdrosť, láskavosť. Ľudia, ktorí venovali najlepšie roky svojho života výchove a vzdelávaniu mladej generácie patria k tým, ktorí si zaslúžia úctu a vďaku nás všetkých.
 
Preto sa vedenie Základnej školy na Komenského ulici v Bardejove pri príležitosti 40. výročia založenia školy rozhodlo pozvať všetkých bývalých kolegov a zamestnancov na Stretnutie po rokoch. Bolo milé vidieť srdečné zvítania a objatia tých, ktorí sa už dlho nevideli a počas mnohých rokov pôsobenia na našej škole vychovávali a pomáhali na ceste vzdelávania tisíckam žiakov.
 
Vládla výborná atmosféra 
 
V úvode stretnutia ich PhDr. Ján Mika, riaditeľ školy privítal a poďakoval za obetavú prácu. Po peknom kultúrnom programe, v ktorom sa predstavil detský folklórny súbor Prvosienka so svojimi malými spevákmi, tanečníkmi a dokonca aj ľudovým rozprávačom, prišli na rad spomienky a rozhovory. Vládla tu veľmi pekná priateľská a pozitívna atmosféra. Nechýbal ani spev, pohostenie a darčeky na pamiatku. Pri stretnutiach s dobrými ľuďmi čas beží veľmi rýchlo. Ani sme sa nenazdali ako nám spoločne strávené chvíle ubehli. Ostalo toho ešte veľmi veľa nedopovedaného. Nevadí, už teraz sa tešíme, že si to dopovieme o rok...
 
Peknou spomienkou na toto stretnutie, ktorého sa zúčastnilo skoro 60 našich bývalých kolegov je aj spoločná fotografia, ktorú na záver stretnutia dostali všetci zúčastnení.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
(15:40, M. Peláková, foto: Ľ. Kuča)
 
Diskusia
Pridať komentár