Bardejovskí mládenci sa rozhodli, že budú kradnúť. Dávajte si pozor na svoje autá

1575x
23. November 2017
Neúspešný pokus o vykradnutie auta
 
Bardejovskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže v štádiu pokusu troch Bardejovčanov vo veku 15, 18 a 26 rokov. Obvinená trojica prišla v sobotu (18.11.2017) v čase okolo 23:45 hod. k tržnici na Komenského ulici v Bardejove. Na parkovisku bolo zaparkované nákladné auto FS Lublin, do ktorého nákladného priestoru sa pokúsili vlámať.
 
Z neuzamknutej kabíny daného vozidla vzal jeden z obvinených kľúč na kolesá a s ním roztlačili závoru visiaceho zámku, ktorým boli uzamknuté pravé bočné dvere nákladného priestoru.
 
Dvere sa snažili otvoriť, avšak sa im to nepodarilo a tak prešli do zadnej časti vozidla. Opäť pomocou kľúča na kolesá a kameňa vypáčili uzamykací mechanizmus zadných dvojkrídlových dverí a všetci traja chceli vojsť do nákladnej časti vozidla a odcudziť pokladnicu s peniazmi.
 
Boli však vyrušení okoloidúcim mužom, ktorý zavolal hliadku polície. Škoda poškodením bola vyčíslená na 200 eur. Polícia obvinených stíha na slobode.
(12:44, red, foto: ilustračné)
  
Palo Olivo
24.02.2020 21:15
kradez
To je strašné, že je medzi nami toľko ľudí, ktorí kradnú. Nechápem, čo z toho majú. Prečo sa nemôžu živiť normálne prácou, ako ostatných ľudí. Ja mám preto svoje auto poriadne zabezpečené, aby mi ho nikto nemohol ukradnúť. Okrem alarmu k jeho odomykanie používam vystreľovací kľúč, ktorý som si kúpil z https://www.autokluc24.sk/ , čo tiež prispieva k jeho väčšej bezpečnosti.
Pridať komentár