Bardejov ponížil Košice

1334x
27. November 2017
Hladká výhra Bardejova
 Reportáž zo zápasu v Košiciach
 
V druhom kole Slovenského pohára narazili futbalistky Partizána Bardejov na ambiciózny druholigový celok Lokomotívy Košice. I keď hostky boli v dueli favoritom, málokto očakával tak jednoznačný priebeh. Bardejov sa do súpera zahryzol a o postupe do ďalšieho kola rozhodol už v prvom polčase, keď sa do streleckej listiny postupne zapísala Lemešová, Dimitrijević, Mikolajová a Galarovičová.
 
Aj po zmene strán sa hralo poväčšine na strane Košičaniek a obhajkyne titulu pridali ďalšie štyri góly. Najprv gól strelila Galarovičová, po nej Mazurová, Lemešová a skóre uzavrela Havranová. Tretie kolo Slovenského pohára sa odohrá v marci 2018 a Bardejov vycestuje do Prievidze, kde si sily zmeria s druholigovým Baníkom.
 
Pozrite si fotogalériu:
  
Po poslednom zápase v kalendárnom roku tréner Bardejovčaniek Ľubomír Čekan zdôraznil, že v samotnom dueli sa ukázal kvalitatívny rozdiel medzi druhou a prvou ligou. Viac sa už dozviete vo videoreportáži. 
 
TJ Lokomotíva Košice – Partizán Bardejov 0:8 (0:4)
Góly: 24. a 84. Lemešová, 29. Dimitrijević, 33. Mikolajová, 36. a 57. Galarovičová, 60. Mazurová, 90. Havranová
Zostava Bardejova: Mochnacká - Dimitrijević, Vagaská (46. Jackovičová), Gmitterová, Hviščová (77. Mattová), Lemešová, Galarovičová, Bochinová (46. Mazurová), Mikolajová, Havranová, Semanová (62. Vaľušová)
(16:42, j, L. Urbán) 
 
Diskusia
Pridať komentár