Futsalisti sa predstavili v Košiciach, zápas sa lámal v druhom polčase

2942x
04. December 2017
Bardejov vycestoval do Košíc, teraz sa už teší na Vranov
 
 V piatok (1.12.2017) sa futsalisti Partizána Bardejov predstavil v Košiciach. Hráči z Horného Šariša išli do zápasu bodovať a potvrdiť dobrú formu, ktorá sa zlepšuje od zápasu k zápasu.
 
Úvod stretnutia vyšiel lepšie domácim, keď už v prvej minúte strelil gól M. Gere z protiútoku. V ďalšom priebehu boli šance na oboch stranách, no využili ich hostia. V 18. minúte vyrovnával Drobňák a o dve minúty poslal hostí do vedenia Stachura. V druhom polčase chceli hostia streliť ďalší gól, no nepodarilo sa im to a svoje šance naopak využili domáci.
 
V 26. minúte vyrovnával na 2:2 Kuruc. V 36. minúte padli 2 góly, oba na strane domácich. O minútu neskôr si domáci dali vlastný gól, čo Bardejovčanov nakoplo, no do konca zápasu sa im už gól streliť nepodarilo. V poslednej minúte dostal červenú kartu hosťujúci Drobňnák za protesty. Bardejovčania teda prehrali tesne 3:4.
 
„Strašne sme chceli a to sa prejavilo hneď na začiatku zápasu, kedy sme išli traja na jedného, spravili sme veľkú chybu a z následného protiútoku sme inkasovali prvý gól. Za stavu 1:0, sme mali možnosť kopať penaltu, avšak nepodarilo sa nám ju premeniť. Začiatok bol rozháraný, ale potom sme sa dostali do zápasu. Nakopli sme sa, vyrovnali sme na 1:1 a v poslednej minúte prvého polčasu sme otočili na 2:1,“ okomentoval začiatok zápasu hrajúci tréner Bardejova Pavol Vaľko.
 
Na začiatku druhého polčasu Bardejovčania veľmi chceli pridať tretí gól, aby mali pokoj v zápase. Trafili tyčku, nedali 2-3 gólové príležitosti a to sa im vypomstilo.
 
„Z protiútokov sme prepadávali v obrannej fáze, čoho dôsledkom bolo inkasovanie ďalších troch gólov domácich. Aj keď sme znížili na 4:3 a chceli sme vyrovnať zápas, tak sa nám to už nepodarilo,“ pokračoval Vaľko.
 
Na konci zápasu boli hostia ukrátení o „desiatku“, pretože boli zle spočítané fauly. Z tohto dôvodu dostal Drobňák červenú kartu, nakoľko bol faulovaný a pýtal si „desiatku“ za šiesty faul.
 
 
 
Najbližšie sa bardejovskí futsalisti predstavia v piatok (8.12.2017) doma proti Vranovu nad Topľou v poslednom zápase prvej časti ligy. Odvetná časť sa začne v januári.
 
„Veľmi radi by sme vyhrali, aby sme si upevnili dobré postavenie v tabuľke, nakoľko by sme mali tri víťazstvá a dve prehry a boli by sme na špici tabuľky. V odvetnej časti budeme na tom veľmi dobre, pretože budeme hrať štyri zápasy doma a iba jeden vonku,“ dodal lodivod Bardejova.
 
Týmto chcú futsalisti Partizána pozvať všetkých fanúšikov, aby prišli podporiť bardejovský futsal a dúfajú, že ich svojou hrou a výsledkom potešia.
 
Grizzly Slovakia Košice - Partizán Bardejov - futsal 4:3 (1:2)
 
Góly:  1. a 26. M. Gere, 26. Kuruc, 36. P. Gere - 18. Drobňák, 20. Stachura, 37. Klema (vl.)
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Pangrác - Knap, Haladej, Vaľko, Harenčák, Stachura, Drobňák, Lazur, Grobár
(20:08, red) 
 
Diskusia
Pridať komentár