Vianočný program Na krídlach prilákal do Športovej haly stovky divákov

1423x
10. December 2017
Posolstvo lásky bez nároku na odplatu 
 
Tradičný Vianočný koncert Súkromnej základnej umeleckej školy so sídlom na Dlhom rade 30 v Bardejove aj tento rok prilákal do Športovej haly Mier milovníkov umenia akejkoľvek podoby. Žiacky program s názvom Na krídlach priniesol počas štvrtkového dňa bohatú nádielku tanca, spevu, hudby a v neposlednom rade dramatického a výtvarného umenia.
 
 
 
Žiaci pod vedením pedagógov predstavili svoje zručnosti v dvoch predpoludňajších programoch, ktoré boli určené pre školy. Večerný program so začiatkom o 17:00 si prišli vychutnať diváci z mesta a okolia. Vystúpenie hudobných tried, tanečné vystúpenia a piesne speváckeho zboru pretkával príbeh, ktorý sa nedotýka iba Vianoc. Klasické zobrazenie dobra a zla v podobe anjelského nápadu a čertovských záležitosti sa pretavilo do neobyčajnej koncepcie života, ktorú žijeme aj v dvadsiatom prvom storočí.
 
 
 
Tvorcovia programu stavili tento rok na jednoduchosť myšlienky nesúcej posolstvo lásky bez nároku na odplatu. Umelecké dielo Na krídlach bolo dôkazom toho, že dobro je v každom jednom z nás, stačí ho hľadať tým správnym spôsobom. Spoločnú prácu, na ktorej sa podieľali pedagógovia a žiaci umeleckej školy počas uplynulých mesiacov, odmenil výdatný potlesk a spokojnosť v diváckych radoch.
(19:46, Z. Šinaľová, foto: Chellophoto)
 
Diskusia
Pridať komentár