Oplatí sa Bardejovčanom na nastávajúcu letnú sezónu 2018 kupovať dovolenku na first moment?

1525x
23. December 2017
Tento článok vyšiel v novinách v čísle 11/2017  
Oplatí sa Bardejovčanom na nastávajúcu letnú sezónu 2018 kupovať dovolenku na first moment?
 
Ak plánujete dovolenku v lete 2018, tak vám určite doporučujeme zakúpiť si ju už teraz v zime a v predstihu. Má to svoje výhody. Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu pri rozhodovaní, či si zakúpiť first moment na leto 2018 už v zime.
 
Po tohtoročnej skúsenosti úplne vypre­daných kapacít v júli a auguste 2017 odporúčame zakúpiť si zájazd už teraz a týmto získate garanciu výberu zo širokej ponuky zájazdov na leto 2018.
Môžete využiť „Šikovnú zálohu“ už od 50 eur za zájazd. Cestovné kancelárie prichádzajú s lákavými zľavami až do 45% a 2 deti zadarmo.
Ak cestujete s deťmi, rodinné izby sa vypredávajú ako prvé a počas hlavnej sezóny je náročné, veľakrát až nemožné nájsť tento typ izby.
Ceny v LAST MINUTE sú mnohokrát vyššie ako ceny v aktuálnej ponuke FIRST MO­MENT.
V našej cestovnej kancelárii invia vám radi poradíme pri výbere vašej skvelej dovolenky. Sme tu pre vás od decembra 2015, na Radničnom námestí č. 34 v Bardejove.
 
Hity na blížiacu sa letnú sezónu 2018 budú: Turecko, Kapverdské ostrovy, Malorka, Cyprus, Grécko, Bulharsko, Egypt, Tunisko, ale aj Čierna Hora s odletom z Košíc.
 
More je more, príjemne pôsobí na naše zdravie a duševnú pohodu. Každý z nás túži aspoň raz ročne zažiť tento druh relaxu.
V cestovnej kancelárii invia na Radničnom námestí 34 vám radi poradíme pri výbere vašej letnej dovolenky na najbližšiu letnú sezónu s garanciou najnižšej ceny, skvelými first moment ponukami, osobným prístu­pom i výbornou kávičkou.
(17:36, inzercia) 
 
Diskusia
Pridať komentár