Strelecky to sype Duračinskému, v zápase aj hromadná bitka

1820x
29. December 2017

Bardejovčania úspešní striedavo

Juniori HK MARVEL Bardejov odohrali zápas 21 . kola proti bratislavskému HK Ružinov. Prvá tretina vyšla lepšie domácim, keď sa v 6. minúte presadil Cifra. O tri minúty neskôr Bratislavčania vďaka gólu Dorotoviča vyrovnávali. Bardejovčania v 15. minúte hrali presilovú hru piati na troch, čo aj využili.

Na 2:1 upravoval Gutek. Druhú tretinu začali domáci v oslabení, avšak ani to im nebránilo v tom, aby strelili gól. V 22. minúte sa presadil Panóc. Do konca druhej tretiny sa hrali už iba presilové hry, no gól nepadol. V 2. minúte tretej tretiny na 2:3 z pohľadu hostí znižoval Špaček. Bardejovčania si už zvyšok zápasu ubránili a tak získali ďalšie tri body.
 
Prehra s HOBA Bratislava o dva góly 

V 22. kole sa juniori predstavili opäť proti Bratislavčanom, tentokrát to bol tím HOBA Bratislava. V polovici prvej tretiny sa vedenia ujali hostia. V sedemnástej minúte na 2:0 zvyšoval Kertanti. O pol minúty neskôr však domáci znížili na 1:2 vďaka gólu Duračinského. V druhej tretine hostia pridali opäť dva góly. Za domácich sa v presilovej hre, v 36. minúte, presadil opäť Duračinský. Do konca zápasu to bolo všetko a tak Bardejovčania prehrali 2:4.

Súboj o Šariš 

Dvadsiate tretie kolo odohrali juniori znovu doma proti Prešovu. V prvej tretine padol len jeden gól a to zo strany domácich. V 20. minúte sa presadil Duračinský. Druhá tretina patrila Bardejovčanom. Hoci ju začali v oslabení, podarilo sa im skórovať. V 22. minúte strelil druhý gól Bučko. O minútu neskôr Prešovčania znížili na 1:2. Avšak to bolo z ich strany všetko. Do konca tretiny pridali presné zásahy Cifra a Duračinský. V tretej tretine gól nepadol a tak domáci zvíťazili 4:1.

Doma proti tímu z Maďarska 

Ďalšie, 24. kolo, odohrali bardejovskí juniori doma proti celku z Budapešti. Duel bol napínavý až do samého konca. Rozhodovať museli až samostatné nájazdy. V prvej tretine boli úspešnejší domáci Bardejovčania. V 6. minúte strelil úvodný gól Cifra. Sekundu pred koncom pridal druhý gól Mihálik. V druhej tretine sa podarilo hosťom znížiť, vďaka gólu Vinczeo. Táto tretina bola bohatá na presilovky. Na konci sa spustila hromadná bitka a osobné tresty dostalo až 6 hráčov z oboch tímov. Päť minút pred koncom zápasu hostia vyrovnali na 2:2 a tak nasledovalo predĺženie. V ňom gól nepadol a boli nariadené samostatné nájazdy. V nich boli úspešnejší Bardejovčania a získali tak ďalšie body.

Najbližšie sa juniori HK MARVEL Bardejov predstavia 6.1.2018 v zápase proti tímu z Dubnice nad Váhom.

(18:54, pk)

 
Diskusia
Pridať komentár