Vianočná zbierka pre centrum v Žakovciach

3144x
29. December 2017
Vianočná zbierka
 
Vianočný čas je obdobím, kedy má človek k človeku o čosi bližšie. Sme vtedy akísi vnímavejší, pozornejší a citlivejší. Chceme sa navzájom obdarovať a pritom si uvedomíme aj to, že nie všetkým ľuďom je dopriate aj počas Vianoc užívať si pokoj, pohodu a radosť z darčekov.
 
Ďakujeme všetkým, ktorí sa do zbierky zapojili a ukázali, že majú srdce na správnom mieste a bije aj pre ľudí, ktorí potrebujú pomoc a podporu iných 
 
Na našej škole vedieme k tomu aj našich žiakov. Uvedomiť si, že okolo nás existujú aj ľudia, ktorí potrebujú pomoc aj od nás. Preto naša ZŠ na Wolkerovej ulici zorganizovala zber šatstva pre Resocializačné centrum v Žakovciach, ktorého zakladateľom je rímskokatolícky kňaz Marián Kuffa.
 
Zbierka bola organizovaná v spolupráci s centrom sociálnych služieb, ktorého vedúcim je Martin Jutka. Žiaci pripravili okolo 200 balíčkov, ich prepravu zabezpečovalo mesto Bardejov a firma LUMIX. Ďakujeme všetkým, ktorí sa do zbierky zapojili a ukázali, že majú srdce na správnom mieste a bije aj pre ľudí, ktorí potrebujú pomoc a podporu iných.
(19:11, G. Juričová)
 
 
Diskusia
Pridať komentár