Bardejovskí hokejbalisti Vám ďakujú za priazeň v roku 2017 a želajú všetko dobré v novom roku

1682x
03. Január 2018
Bardejov na peknom treťom mieste
 
HBC Knights Bardejov pred mesiacom ukončil jesennú časť 3b PHbL, po ktorej momentálne figuruje v tabuľke na 3. mieste s 25 bodmi, za vedúcim Prešovom a druhým Vranovom nad Topľou. Z 12 zápasov, osem krát vyhrali, tri razy vyšli zo zápasu ako porazení a raz prehrali po samostatných nájazdoch.
 
V desiatke kanadského bodovania majú rytieri troch hráčov – P. Rusnáka (27 b.), Grohoľa (24 b.) a Spišáka (22 b.) Bardejovčania počas tejto časti sezóny aj viedli ligovú tabuľku, no neúspešný záver jesene, ich stál miesto na čele. Káder bol úzky, mnohokrát mužstvo hralo len na dve formácie, no počas jarnej časti by sa malo vrátiť do tímu niekoľko hráčov, ktorým budú končiť hokejové povinnosti, v hľadáčiku je aj niekoľko ďalších zaujímavých posíl.
 
O všetkom podstatnom Vás budeme informovať už v najbližších týždňoch. Na záver chceme všetkým našim fanúšikom a podporovateľom zaželať šťastný a úspešný nový rok 2018 a zároveň poďakovať aj za ten predošlý, a to menovite Cactus Restaurant, Komunitnej nadácii v Bardejove, mestu Bardejov, Athlet clubu, HERKULES agency s.r.o., taktiež nášmu mediálnemu sponzorovi – portálu Ahoj Bardejov.sk a Saleziánom don Bosca, vďaka ktorým môžeme na trénovanie využívať momentálne jediné adekvátne ihrisko v meste.
(17:49, DS)
Diskusia
Pridať komentár