Futsalisti sú s prvou polovicou súťaže nadmieru spokojní, všetko majú vo svojich rukách

1743x
04. Január 2018
Výborná prvá polovica súťaže
Druhá futsalová liga má zimnú prestávku, v kabíne Partizána Bardejov vládne spokojnosť. Družstvo po odohratí polovice zápasov sa usadilo na druhom mieste, v odvetnej časti sa až štyrikrát predstaví na domácej palubovke a raz u súpera.
 
„Do sezóny sme išli skromne, vedenie A mužstva som zveril Paľovi Vaľkovi, ktorý pôsobí ako hrajúci tréner a spolupodieľa sa na celom chode klubu. V prvom rade musím pochváliť jeho, za oduševnenú prácu na palubovke, ale aj mimo nej. Naše družstvo je slušné, hrá fair-play a ide príkladom všetkým. Ďalej chcem pochváliť chlapcov za prístup, zomkli sa, bojujú a aj keď ešte stále nie sú stopercentne zohratí, predvádzajú výborné výkony,“ uviedol Norbert Sališ z Partizána Bardejov.
 
Výsledky Bardejova neboli zlé, na konte má družstvo viac výhier ako prehier. Pred odvetnou časťou je tak všetko otvorené.
 
„V Prešove sme prehrali tesne, súper má extraligové skúsenosti. Veľmi smolne sme prehrali v Košiciach s domácim Grizzly, no je to bašta futsalu na Slovensku. V odvete máme oboch súperov doma. Čo ma ale veľmi teší je víťazstvo nad Zlatoluxom Košice, nakoľko práve toto družstvo je lídrom tabuľky a prehrali iba v Bardejove. Víťazstvo v Humennom domáci určite nečakali, no bolo to aj výsledkom toho, že v Bardejove sa hrá futsal osem rokov v Humennom sa hrá futbal v hale. Individuálne sú podľa mňa najsilnejším mužstvom, ale futsalovo im to škrípe,“ pokračoval Sališ.
 
Jednoduchý nebol ani zápas proti Vranovu nad Topľou, ktorý získal bod s Grizzly a tiež so Zlatoluxom. Bardejov vyhral vysoko a potvrdil úlohu favorita.
 
Poďakovať sa chcem aj sponzorom, klub funguje len na základe nich. Každý rok je ťažšie a ťažšie zháňať peniaze, preto si vážime každú pomoc
 
„Na prvý pohľad jednoznačný výsledok, ale zápas sa zlomil až v závere duelu. V globále sme teda s prvou polovicou súťaže spokojní, sme druhí a na prvý celok strácame bod. Poďakovať sa chcem aj sponzorom, klub funguje len na základe nich. Každý rok je ťažšie a ťažšie zháňať peniaze, preto si vážime každú pomoc. Boli by sme radi, keby návštevnosť na zápasoch gradovala, s dobrými výsledkami by si aj chlapci zaslúžili podporu z hľadiska,“ dodal na záver N. Sališ.
 

Tabuľka po polovici súťaže

 
 
Už v piatok 5.1.2018 sa v športovej hale uskutoční ďalší ročník futsalového turnaja NASA plast cupu. Začiatok je naplánovaný na 15.30 hod. Všetci ste srdečne pozvaní.
(18:59, red)
Diskusia
Pridať komentár