Prepad priamo v centre Bardejova

2479x
05. Január 2018
Prepadnutý a okradnutý 48 ročný muž
48 ročný Jozef (pochádzajúci z obce Krivé) hodinu a pol po polnoci včerajšieho dňa (04.01.2018) osobne oznámil na Obvodnom oddelení Policajného zboru v Bardejove, že bol prepadnutý a okradnutý.
 
Stať sa tak malo na ul. Dlhý rad v Bardejove, kde k nemu dobehli dvaja mladíci a zvalili ho na zem. Jeden z mladíkov ho na zemi prehľadal a z vrecka nohavíc mu odcudzil tri zapaľovače a žuvačky. Druhý z mladíkov Jozefovi ležiacemu na zemi z vrecka bundy odcudzil mobilný telefón zn. Nokia. Obaja útočníci potom z miesta ušli preč. Vyšetrovaním bolo zistené, že skutku sa dopustili 17 ročný Marcel a 15 ročný Sergej, obaja z Bardejova.
 
Jozef pri tomto útoku utrpel zranenie, ktoré si nevyžiadalo lekárske ošetrenie, škoda na odcudzených veciach bola odhadnutá na 22 eur. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bardejove začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie z trestného činu lúpeže Marcelovi aj Sergejovi. Obaja obvinení boli zadržaní a umiestnení do cely policajného zaistenia, pričom vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na ich väzobné stíhanie. Za trestný čin lúpeže zákon stanovuje trestnú sadzbu odňatia slobody na tri až osem rokov.
(13:44, red) 
 
Diskusia
Pridať komentár