V Partizáne Bardejov sa lúčili s hráčmi

1926x
05. Január 2018
Pred začiatkom zimnej prípravy
 
V týchto dňoch funkcionári Partizána Bardejov zabezpečujú zimnú prípravu do odvetnej časti 2. futbalovej ligy. Po jesennej časti a 17. kole im patrí ôsma priečka v tabuľke so ziskom 23 bodov za šesť výhier, štyri remízy a sedem prehier. Z mužstva išlo niekoľko hráčov, medzi nimi aj najlepší strelec Michal Hamuľák. Odišiel skúsiť šťastie do hlavného mesta exotického Bruneja.
 
Prezident futbalového Partizána Stanislav Soroka o jesennej časti povedal toľko: „Je ťažko hodnotiť trénera Ryszarda Kuźmu za pol roka práce v jesennej časti. Došlo k výrazným zmenám v kádri. Bol potrebný čas na vzájomnú adaptáciu, ktorá bola ovplyvnená aj množstvom zranení. Od 10. januára nás čaká zimná príprava. Jarná časť bude nepochybne dramatická. Športovým cieľom je udržať sa v súťaží.“
 
Je ťažko hodnotiť trénera Ryszarda Kuźmu za pol roka práce v jesennej časti
 
Ako už tradične, počas dlhších prestávok sú zmeny v kádri. Partizán už dlhšie avizoval, že viac príležitosti budú dostávať odchovanci z dorast. „Malo by tu hrať minimálne 50% našich odchovancov. V budúcností toto percento môže byť aj vyššie. Chce to čas, systematickú prácu a väčšie prepojenie medzi družstvami v klube. V A mužstve mužov došlo k niekoľkým hráčskym zmenám. Ukončili sme spoluprácu s Vladimírom Stašom, ktorému skončila zmluva. Michal Grohoľ prestúpil do Lokomotívy Košice, Valerij Patarocha odišiel na hosťovanie. So Šimonom Grucom, Ľubomírom Ivanko Macejom a Patrikom Kostárom sme sa dohodli na ukončení spolupráce,“- priblížil aktualitu prezident Partizána.
 
Prvý prípravný zápas zohrá Partizán 13.1. o 12.00 hod. s Michalovcami.
(16:13, šč)
Diskusia
Pridať komentár