Základná škola Bartolomeja Krpelca pripravila zaujímavý program

1248x
08. Január 2018
Prázdniny zbehli a žiaci znova zasadli do školských lavíc
 Reportáž
 
Základná škola Bartolomeja Krpelca každoročne v závere kalendárneho roka organizuje vianočné dopoludnie pre prvý a druhý stupeň. Vianočnú besiedku si pripravili prváci až štvrtáci, organizátorom sa stal školský klub a konala sa v školskej jedálni aj za prítomnosti rodičov.
 
Na hodinové predstavenie dostala pozvanie aj materská škôlka. Nechýbali ani scénky a kulisy, štvrtáci pomáhali pri príprave. Deti si pripravili tance, koledy, básničky, vianočné predstavenie, nechýbal ani betlehem.
 
Žiaci druhého stupňa sa zišli v športovej hale, kde si v družstvách zahrali o pohár riaditeľa školy vo vybíjanej. Družstvo sa skladalo z chlapcov i z dievčat. Takouto predvianočnou aktivitou sa štvrtá základná škola rozlúčila s rokom 2017 a žiaci sa pobrali na prázdniny.
 
Tie zbehli rýchlo a dnes (pondelok, 8. januára 2018) žiaci znova zasadli do školských lavíc. Najbližšie jednodňové prázdniny čakajú žiakov druhého februára, keď pôjde o dvojdňové prázdniny a po nich budú nasledovať jarné prázdniny v dňoch 1. a 2. marca.
(10:11, Z. Šinaľová)
Diskusia
Pridať komentár