Verejnosť môže hlasovať za najlepších v cestovnom ruchu

830x
11. Január 2018
Zapojte sa do hlasovania
 
Tím KTC ako víťaz NAJ kultúrne zariadenie za rok 2016
 
Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska vyhlásila štvrtý ročník ankety Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja za rok 2017. Hlasovanie prebieha anonymne, každá mailová adresa má možnosť dať jeden hlas v každej kategórii raz za 24 hodín.
 
Ocenenie má dve formy – výber odbornej poroty a online hlasovanie verejnosti. Hlavnou úlohou ocenení Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja je oceniť a motivovať ľudí, ktorí pracujú v cestovnom ruchu, pomáhajú pri jeho rozvoji a môžu byť vďaka svojim kvalitám vzorom pre ostatných.
 
Online hlasovanie prebieha od 14. decembra 2017 (12.00 hod.) do 14. januára 2018 (23:59 hod.) a hlasovať môžete TU
 
Do konca novembra 2017 mohla široká verejnosť nominovať osobnosti, organizácie, produkty, zariadenia a zamestnancov, ktorí prispievajú k rozvoju turizmu v kraji. Navrhovateľ nominácie ostáva anonymný.
 
Z nominácií vybrala víťazné osobnosti a produkty odborná porota. Najlepšie zariadenia, zamestnancov a jeden najobľúbenejší produkt vyberá verejnosť v online hlasovaní od 14. decembra 2017 do 14. januára 2018.
 
„Už samotná nominácia je pre zariadenia, produkty i zamestnancov určitou satisfakciou, zviditeľnením a ocenením ich doterajších kvalít. O anketu a ocenenie je veľký záujem zo strany odbornej i laickej verejnosti,“ uviedol Martin Janoško, riaditeľ KOCR Severovýchod Slovenska.
 
Hlasovanie prebieha v kategóriách NAJ kultúrno-náučné zariadenie, NAJ informačné zariadenie, NAJ ubytovacie zariadenie, NAJ reštaurácia, NAJ zamestnanec a NAJ produkt CR.
 
Víťazi si ocenenia prevezmú už tradične na najväčšej slovenskej výstave cestovného ruchu ITF Slovakiatour v Bratislave, vo štvrtok 25. januára 2018.
 
Za Bardejov súťažia v kategóriách:
NAJ ubytovacie zariadenie – Hotel Alžbeta ***, Bardejovské Kúpele
NAJ reštaurácia – Cactus restaurant & gril, Bardejov
NAJ zamestnanec – Mária Raabová – sprievodkyňa CR/recepčná Hotel Alexander, Bardejovské Kúpele
NAJ produkt – Navštívte mesto Bardejov (propagačný film)
 
Výsledky za rok 2016
 
V roku 2016 sa podľa online hlasovania NAJ kultúrnym zariadením stalo Kultúrno-turistické centrum Bardejov známe aj ako Poľsko-slovenský dom. Za desať rokov svojej pôsobnosti zorganizovalo zariadenie vyše 560 rôznych podujatí, koncertov, divadelných predstavení, výstav, športových súťaží, tvorivých dielní a seminárov. Zároveň slúži ako miesto nadväzovania kontaktov a výmeny skúseností medzi slovenskými a poľskými partnermi, ale aj s partnermi z iných krajín.
 
NAJ zábavné/relaxačné zariadenie je v Prešove – Lanové centrum Outdoorpark. Areál s lanovými atrakciami dopĺňa od roku 2016 boulderová stena, ktorá už stihla hostiť významné nadnárodné súťaže. NAJ informačná kancelária je podľa hlasovania verejnosti Mestská informačná kancelária Poprad. NAJ ubytovacím zariadením sa stal Hotel Zelená Lagúna**** na brehu Domaše. NAJ reštauráciou je reštaurácia Poézia v Hoteli Hviezdoslav v Kežmarku. Titul NAJ kaviareň/bar/čajovňa si vyslúžila kaviareň Nestville Chocolate v Hniezdnom. NAJ zamestnancom sa stal Matúš Baláž, ktorý pôsobí ako čašník vo víťaznej reštaurácii Poézia. Verejnosť tiež rozhodla o produkte cestovného ruchu, ktorým sa stal projekt videopozvánky Oddych duše do destinácie Kúpeľov Vyšné Ružbachy z dielne žiakov SOŠ Stará Ľubovňa
(14:20, red) 
 
Diskusia
Pridať komentár