Partizánky úspešné v prvom prípravnom zápase

1149x
27. Január 2018
Privítali Košice
V prvom prípravnom zápase v tomto kalendárnom roku privítali ženy Partizána Bardejov na domácom ihrisku súpera z Košíc. Duel proti Lokomotíve bol vyvrcholením dvojtýždňovej prípravy.
 
V zápase trénerskej dvojici Čekan – Matys boli okrem žien k dispozícii aj juniorky. Na reprezentačnom zraze A tímu Slovenska boli Mikolajová a Havranová a tak do súboja nezasiahli.
 
Kvôli chorobe do prípravného zápasu nenastúpili brankárky Mochnacká a Gyomraiová a hráčky v poli Vagaská, Rosoľanková či Hviščová. Naopak, k dispozícii bola legionárka Kovačević. V bráne premiérovo dostala príležitosť Drutarovská.
 
Partizán sa nemusí báť o svoju budúcnosť 
 
„Bol to veľmi kvalitný zápas, mali sme možnosť vidieť v hre mladé hráčky, ktoré ukázali kvalitu a možnosť dostať sa do A tímu žien pre jarnú časť. Druhý polčas sme odohrali len s troma hráčkami A tímu a dievčatá sa na ihrisku nestratili. Škoda, že nepremenili svoje šance, ale ukázali, že Partizán sa nemusí báť o svoju budúcnosť a ukázali aj starším hráčkam, že musia stále na sebe tvrdo pracovať, lebo konkurencia sa hlási o slovo. Treba poďakovať aj súperovi za predvedenú hru. Aj keď počasie nebolo ideálne, tak zápas mal dobrú úroveň a určite splnil svoj cieľ pre obe družstvá,“ informoval po víťaznom stretnutí 2:0 tréner Čekan.
 
Diskusia
Pridať komentár