Kadeti MHC 46 Bardejov podľahli Rimavskej Sobote, nezvládli poslednú tretinu

934x
30. Január 2018
Za piatakov najúspešnejší Tomčo, kadeti stále bez výhry
 
Radosť siedmakov a ôsmakov po zápase v Humennom 
 
Mladší žiaci z MHC 46 Bardejov odohrali 19. kolo doma proti Trebišovu. Piatakom zápas vyšiel, keď zvíťazili 8:3. Za domácich sa presadili: Pavličko, 3x Tomčo, 3x Palčo a Jonov. Šiestakom sa až tak nedarilo a Trebišovu podľahli. Strelecky sa dvakrát presadil Pelko.
 
V 20. kole privítali opäť doma Humenné. Piataci vyhrali vysoko 9:1. Góly strelili 3x Tomčo, Pavlovský, Kotvan, 2x Chmurovič, Bujňák a Mojdis. Šiestakom sa znova nedarilo a prehrali 1:10. Symbolický gól za Bardejov strelil Greš. Piataci sa aktuálne nachádzajú na 4. mieste v tabuľke a šiestaci na ôsmom.
 
Starší žiaci v 19. kole vycestovali do Trebišova. Siedmakom zápas nevyšiel podľa predstáv a prehrali vysoko 1:15. Čestný zásah zaznamenal Ilčík. Trebišovu podľahli aj ôsmaci. Za hostí sa presadili Jantek a Gurský.
 
20. kolo bolo pre oba celky úspešnejšie. V Humennom sa im podarilo zvíťaziť. Siedmaci vyhrali 5:3. Hetrik zaznamenal Mihalenko a po jednom góle pridali Sliva a Príhoda. Ôsmaci vyhrali ešte vyššie, 9:2. Z gólov sa radovali Česla, Brezovský, Fedoročko, Lukáč, Kašperan, 2x Gurský a 2x Horňák. Siedmaci aj ôsmaci sú aktuálne v tabuľke na siedmej pozícií.
 
Kadetom sa nedarí 
 
Kadeti sa prebojovali do regionálnej baráže skupiny východ. 1. kolo odohrali v neďalekom Prešove, no podľahli mu 2:6. Za Bardejov sa presadili Harčár a Kapcár. V 2. kole privítali doma Brezno, no aj tomu podľahli 1:8. Jediný gól domácich strelil Plaskoň. V 3. kole privítali doma Rimavskú Sobotu. Po napínavom závere prehrali tesne 3:4, keď hostia všetky 4 góly strelili v poslednej tretine. Za domácich strelil dva góly Plaskoň a jeden Brezovský. Kadeti sú po treťom kole na poslednom, šiestom mieste.
 
Dorastenci v nadstavbovej časti vycestovali v 9. kole do Trebišova. Prehrali však 5:8, keď o všetkom rozhodla druhá tretina, nakoľko domáci v nej strelili 5 gólov. Za Bardejovčanov sa presadili: 2x Horňák, Hadušovský, 2x Kalafut. O deň nato sa presunuli v 10. kole do Humenného. Tam už boli úspešní a vyhrali 6:2. Góly strelili: 2x Čupa, Horňák, Džamba, 2x Rychvalský. 11. kolo odohrali doma a privítali Oravu. Nepodarilo sa im zvíťaziť a tak prehrali 3:6. Za domácich sa presadili Džamba, Zuščik a Plaskoň. Dorastenci sa aktuálne nachádzajú na 5. mieste v tabuľke.
(16:03, MHC 46 Bardejov) 
 
Diskusia
Pridať komentár