Judo Club Bardejov odštartoval novú sezónu domácim turnajom

633x
04. Február 2018
Džudisti sa predstavili v Bardejove
 
Judo Club Bardejov 
 
V druhej polovici januára sa Novoročným turnajom v Bardejove začala nová džudistická sezóna. Pred samotným turnajom boli vyhodnotení najlepší mladí džudisti umiestnení v rankingu - východ.
 
Z Judo Clubu sa v rankingu umiestnila na 2. mieste Tereza Vaneková v kategórii mladších žiačok a Božidara Macečková na 3. mieste v kategórii mini žiačok. Výsledky našich boli výborné, čomu predchádzala kvalitná príprava cez zimné prázdniny, kde najlepší absolvovali sústredenie v Chorvátskom Splite.
 
Členovia Judo Clubu sa na Novoročnom turnaji umiestnili nasledovne: Prvé miesta obsadili Oliver Vozarsky, Timur Vozarsky, Matúš Kerek, Božidara Macečkova, Filip Bernár, Samko Vozarsky, Tobias Hudák, Tamara Hudákova, Natália Prokipová, Hannah Hankova.
 
Druhé miesta obsadili: Alex Madera, Tamara Varešinska, Sebastian Bojkovský a Marian Kyjovský. Tretie miesta obsadili: Tomáš Kuľka, Peter Kukľa, Michael Knapik, Oliver Jančošek, Leo Lukáč a Maroš Prokip.
 
Všetkým gratulujeme a už teraz pozývame na Medzinárodnú Veľkú cenu o pohár primátora Bardejova, ktorá sa bude konať 5.5.2018.
(16:33, J. Arendáč)
Diskusia
Pridať komentár