ŠK Milénium 2000 je v 3. lige na hrane

1124x
05. Február 2018
Bardejovská Nová Ves bez Stachuru a Knapa 
 
Počasie zápasu príliš neprialo 
 
Cez víkend si na štadióne Partizána Bardejov zahrali v príprave kluby z tretej a štvrtej ligy. Čoraz menší počet záujemcov zahrať si je viditeľný, na striedanie sú dvaja, možno traja. Bardejovská Nová Ves potvrdila rozdielnu úroveň súťaží a naložila nováčikovi z Gerlachova štvorku.
 
ŠK MILÉNIUM 2000 je v závere tabuľky 3. ligy s tromi výhrami a jedenásť prehrami. Hrajúci tréner František Šott netajil, že odvetná časť bude o prežití, o Iskre z Gerlachova z úsmevom poznamenal, „že je to naše béčko“: „V tomto období je to o dochádzke na tréningy. Chceli by sme sa posilniť, veď nám odišli dvaja hráči zo základu. Sklamal nás Ladislav Stachura (hrá aj futsal za Partizán), bez avíza odišiel do Humenného, ktoré je lídrom súťaže. František Knap si to namieril do nižšej súťaže, do Gerlachova. Z dorastu Partizána prišli Dávid Tuch a Samuel Poliak, toto by mal byť cesta mestského futbalu. Po zdravotných problémoch začal s prípravou Vasiliak, škoda, že sa zranil Piľar. V hľadáčiku sú aj ďalší chlapci, snažíme sa pripraviť čo najlepšie do odvety. Po účinkovaní v Giraltovciach sme získali brankára Mateja Mašleja. Len škoda, že naši hráči si vybrali cestu do štvrtej ligy.“
 
Káder v prípravnom zápase: Mašlej ( Jendroľ) – Pilár, Jaš, Kijak, Tuch, Haniš, Kendra, Poliak, Š. Stachura, Šott, Macečko, Solanič, Valkučák ml.
 
Bardejovská Nová Ves - Gerlachov 4:1 (0:0)
Góly: Š. Stachura 2 (jeden z pen,), Šott, Haniš - R. Stachura
 
FK ISKRA GERLACHOV si po jesennej časti pripísal desať výhier tri remízy a dve prehry. Menoslov hráčov naznačuje, že podstatná časť kádra oboch tímov je výsledkom práce Partizána. Skúste si spomenúť, koľkí v oboch kluboch vyrástli na mestskom štadióne. Tretie miesto v tabuľke je pre nováčika sľubné, prispelo k tomu aj 39 gólov do siete súpera. Kormidelník Miroslav Stachura sa spolieha nielen na najlepšieho strelca súťaže: „Po dvoch týždňoch tréningov hráme prvý prípravný zápas. Káder sme doplnili o dvoch, prišli Miroslav Hanuščák a Jaroslav Knap z Bardejovskej Novej Vsi. Budeme sa spoliehať na najlepšieho strelca súťaže Róberta Stachuru, no nie je to len o ňom. Je to kolektívny výsledok najmä pre divákov. Odišiel nám Krafčík do Starej Ľubovne. Cieľom je udržať sa v prvej trojke, Humenné má parádny náskok.“
 
Zostava v prípravnom zápase: Kačmár – Škvarla, Sovič, Pillár, Dorin, Berecký, Balaščák, Maliňák, Havrila, Balužinský (hrá aj futsal za Partizán), R. Stachura. Na striedanie: Stajkovič, Skonc, Harenčák ( aj futsal Partizán)
(18:33, šč, foto: P. Cingeľ)
 
Diskusia
Pridať komentár