Pre HK Bardejov sa sezóna skončila

1669x
08. Február 2018
Ružomberok do Bardejova v sobotu nepricestuje
Hokejisti HK Bardejov po neférovom vylúčení z play-off nastúpili na ľade Ružomberka v boji o sedemnástu priečku. V prvom vzájomnom zápase (hrá sa na dve víťazstva) ťahali za dlhší koniec povrazu a po gólovej prestrelke vyhrali jednoznačne 10:6.
 
Najbližšiu sobotu (10. februára 2018) mali na domácom štadióne hostiť rovnakého súpera v druhom vzájomnom zápase, no ten už niekoľko dní vopred avizoval, že do Bardejova nepricestuje.
 
„Dovoľujeme si Vám oznámiť, že náš seniorský tím nevycestuje na zápas 2. ligy seniorov č.10183 do Bardejova z dôvodu choroby a zranení hráčov,“ uvádza sa v oficiálnom dokumente Mestského hokejového klubu Ružomberok, ktorý bol adresovaný aj HK Bardejov. V liste bolo následne rozsiahlo odôvodnené, aké zranenia trápia Ružomberčanov i ostatné dôvody, ktoré zabránili odohratiu zápasu.
 
Tento zápas bude následne skontumovaný a tak po výhre 5:0 Bardejov obsadí sedemnástu priečku v druhej hokejovej lige.
 
Pre HK Bardejov sa táto sezóna skončila a treba povedať, že bola úspešnejšia ako predchádzajúca. Iba v druhej sezóne, odkedy klub existuje, mali Hornošarišania blízko k play-off, do ktorého sa nedostali na poslednú chvíľu. Vedeniu klubu ďakuje za podporu všetkým fanúšikom a už teraz sa teší na novú sezónu.
(21:17, HK Bardejov)
 
Diskusia
Pridať komentár