Majsterky Slovenska v plnom nasadení, hrali proti Poľkám a Maďarkám

1321x
09. Február 2018
Prípravné zápasy plnia účel
 
Zimná príprava je v plnom prúde a futbalistky Partizána Bardejov sa dôkladne pripravujú na odvetnú, jarnú časť najvyššej súťaže. Postupne odohrávajú aj prípravné zápasy, po domácom dueli s Lokomotívou Košice sa predstavili v poľskom Sosnowci a v Snine proti maďarskej Budapešti.
 
„Zápas so Sosnowcom splnil moje očakávania. Bol to veľmi kvalitný zápas, ktorý nás preveril. Duel bol vyrovnaný, súperovi sa podarilo skórovať, ale my sme hru vyrovnali a začali sme mať miernu prevahu, čo vyústilo k vyrovnaniu. Po góle na 1:1 sme mali dve vyložené šance, ale tie sme nepremenili, naopak, súper svoje šance využil,“ uviedol tréner žien Ľubomír Čekan.
 
V zápase dostali príležitosť aj juniorky. Tie sa na ihrisku nestratili.
 
Som rád, že sa k nám pripojila aj Veronika Rosoľanková a že s ňou príde znova do družstva skúsenosť 
 
„Napriek tomu, že hrali proti skúsenejším hráčkam a reprezentantkám Slovenska a Poľska. Kondične sme sa súperovi vyrovnali, rozhodla väčšia skúsenosť a využívanie šancí. Pre nás to bola skúška mladých hráčok, chceme ich postupne zabudovať do ženského družstva. Poďakovať treba súperovi za dobrú organizáciu zápasu,“ pokračoval Čekan.
 
Proti Maďarkám jednoznačne 
 
V ďalšom prípravnom zápase vycestovali do Sniny, kde sa stretli s druholigovým celkom z Budapešti.
 
„Znova dostali priestor hráčky z juniorského družstva. Ukázali sme dobrú kombinačnú hru, aj keď terén nebol ideálny. Treba poďakovať hospodárom v Snine, že v rámci podmienok pripravili hraciu plochu tak, že sa na nej dalo hrať. Som rád, že sa k nám pripojila aj Veronika Rosoľanková a že s ňou príde znova do družstva skúsenosť, keďže máme veľmi mladý tím,“ uzavrel Čekan.
Bardejovčanky v zápase dominovali a vyhrali jasne 9:1.
Diskusia
Pridať komentár