Priamy prenos: Bardejovčanky sa dozvedia meno semifinálového súpera

1099x
15. Marec 2018
Žreb semifinále Slovenského pohára
 Na tomto linku pôjde priamy prenos zo semifinálového žrebu
 
Futbalistky Partizána Bardejov, dvojnásobné víťazky Slovenského pohára, už dnes (štvrtok, 15.3.2018) od 10.30 hod. spoznajú meno svojho súpera v semifinále Slovenského pohára.
 
Partizánky Slovenský pohár vyhrali dvakrát – v sezóne 2015/2016 a v sezóne 2016/2017, keď v oboch prípadoch porazili bratislavský Slovan. Prvýkrát tomu bolo vo finále v Jaslovských Bohuniciach, keď vyhrali 2:1, strelecky sa presadili Šurnovská a Mikolajová. V uplynulom ročníku v „domácom“ prostredí v Poprade sa v riadnom hracom čase skončil duel nerozhodne 1:1, no na pokutové kopy boli lepšie práve ženy Bardejova a tešili sa z obhajoby pohára.
 
 Takto sa tešili Bardejovčanky z výhry v Slovenskom pohári
 
V semifinále hranom na dva víťazné zápasy sa Bardejov môže stretnúť s Tatranom Prešov, Spartakom Myjava alebo so Slovanom Bratislava.
 
Ako Bardejov postupoval
 
Futbalistky Partizána mali ako víťazky pohára v prvom kole voľno a nasadené boli až do druhého kola, v ktorom zničili košickú Lokomotívu na jej pôde po výhre 8:0. Vo štvrťfinále im do cesty prišiel opäť druholigista, tentoraz vycestovali do Prievidze. Duel ženy Bardejova zvládli a vyhrali 3:2.
 
Prvý semifinálový duel je na pláne 28.3.2018, odveta bude o tri týždne. Finále sa odohrá 1.5.2018 v Jaslovských Bohuniciach. 
 
AKTUALIZOVANÉ:
V semifinále Slovenského pohára sa napokon Partizán stretne s Tatranom Prešov, prvý zápas odohrajú ženy Bardejova doma.  Druhú dvojičku tvorí Spartak Myjava a Slovan Bratislava. 
(9:32, j)
 
 
Diskusia
Pridať komentár