Dvakrát chcel vykradnúť to isté auto

1783x
29. Marec 2018
V aute hľadal finančnú hotovosť
 
Bardejovský vyšetrovateľ obvinil včera (štvrtok, 28.3.2018) 35 ročného Bardejovčana z prečinu krádeže. V januári 2018 mal obvinený Bardejovčan poškodiť sklo na predných dverách osobného auta Škoda Roomster, ktoré bolo zaparkované na parkovisku pred herňou Slovenskej ulici v Bardejove.
 
Zobral do ruky kameň a búchal ním po skle ľavých predných dverí. Následne prešiel na druhú stranu vozidla a to k pravým predným dverám a tam vylomil z dverí deflektor a taktiež aj kovovo-gumenú lištu v oblasti spúšťača okna s úmyslom vniknúť do vozidla a nájsť nejakú finančnú hotovosť. To sa mu však nepodarilo.
 
Zobral do ruky betónovú dlaždicu a hodil ju do sklenenej výplne dverí 
 
Škoda na aute bola vyčíslená na 110 eur. O mesiac neskôr prišiel opäť na to isté parkovisko k tomu istému autu.
 
Zobral do ruky betónovú dlaždicu a hodil ju do sklenenej výplne dverí, v dôsledku čoho sa sklo rozbilo. Následne vošiel do interiéru vozidla, ktoré prehľadal, nakoľko nenašiel žiadnu finančnú hotovosť, odišiel preč.
 
Škoda na aute v tomto prípade bola vyčíslená na 200 eur.
(13:08, pz, foto: ilustračné) 
 
Jura Jankovic
20.06.2020 18:38
krádež auta
Keby tí ľudia šli radšej do práce. Potom by si zarobili viac peňazí a nepátrala by po nich polícia. To je ale bohužiaľ nenapadne. Ja dúfam, že sa do naše autá nebude chcieť nikto vlámať. Keď ho nechávam zaparkované na parkovisku, tak v ňom nič nenechávam, aby to nelákalo zlodeja. K odomykanie a zamykanie autá používam bežný vystreľovací kľúč, ktorý som si objednal z https://www.autokluc24.sk/ , takže nemám bezkľúčový systém.
Pridať komentár