Po štyroch výhrach čaká hokejbalistov ťažký víkend

1205x
30. Marec 2018
Ťažký víkend
4 jarné zápasy a 4 výhry si pripísali bardejovskí hokejbalisti do tabuľky, v ktorej mesiac pred koncom základnej časti figurujú na priebežnom 2. mieste. V boji o čo najvýhodnejšie umiestnenie pred play off ich čaká možno kľúčový dvojzápas počas veľkonočného týždňa.
 
V piatok odohrajú zápas na ihrisku tretieho Vranova a v nedeľu ich v Prešove čaká ďalší šláger s lídrom tabuľky - s prešovským celkom MV Transport. Na súpiskách oboch tímov figuruje viacero extraligistov, hráči Knights sa však taktiež posilnili o Mareka Duračinského, navyše sezóna už skončila aj hokejistom a tak sa črtá kvalitné hokejbalové predstavenie, ktoré veľa napovie o konečnom umiestnení pred vyraďovacími bojmi. Ešte sme Vám dlžní výsledky posledných zápasov našich hráčov:
 
o.z. HBC STEMARC - HBC KNIGHTS HERKULES Bardejov 5:6 sn. (0:1, 3:2, 2:2 - 0:1)
Góly: Krajňák 2, M. Hopkovič, M. Sála, Potoček - Lukaček 2, Duračinský, D. Spišák, Grohoľ, T. Hric (rozh. sam. nájazd)
Vylúčenia: 4:3
Využitá pr. hra: 0:1
Gól v oslabení: 1:0
Zostava: Zajac – Niščák, Matta, Paľo, R. Baláž, Kaščák – Ondeček, Spišák, Grohoľ – Lukaček, Duračinský, Hric – M. Rusnák, Dolhý
 
Tvrdý zápas v dobrom tempe, v ktorom si súperi nič nedarovali a skóre sa menilo raz v prospech jedného, raz v prospech druhého až dospelo do predĺženia. V drese Knights sa strelecky presadil aj nováčik Marek Duračinský, ktorý spoločne s ďalším novicom Hricom skórovali aj v nájazdoch a rozhodli tak o dvoch bodoch pre Bardejov.
 
HBC KNIGHTS HERKULES Bardejov - HBC EAGLES 10:0 (1:0, 5:0, 4:0)
Góly: Lúč 3, R. Baláž ml., Feckanin, Matta, Lukaček, D. Spišák, Ondeček, Tipul
Vylúčenia: 3:4
Využitá pr. hra: 3:0
Zostava: Makara - Niščák, Hnát, Matta, R. Baláž – Spišák, Ondeček, Hric – Duračinský, Lúč, Lukaček – Feckanin, Tipul, Majer
 
Zdá sa, že tri zápasy hráčom Knights na rozohratie sa v jarnej časti stačili a v tom štvrtom to už šlo podľa ich predstáv. Súperovi zo spodku tabuľky uštedrili debakel.
(18:10, DS)
 
Diskusia
Pridať komentár