Bardejovčanky sú jednou nohou vo finále Slovenského pohára

958x
30. Marec 2018
Jednou nohou vo finále
 
Monika Havranová (v modrom), strelkyňa dvoch gólov 
 
V prvom semifinálovom zápase futbalistky Partizána Bardejov na domácom ihrisku hostili Tatran Prešov. S týmto súperom sa stretli prednedávnom v desiatom kole, keď vyhrali vysoko 7:0 a aj v tomto dueli sa očakávalo vysoké víťazstvo.
 
„Očakávali sme, že súper príde s defenzívnou taktikou. Pripravili sme sa na to,“ uviedol tréner Bardejova Ľubomír Čekan.
 
Prešovčanky sa v Bardejove bránili do 22. minúty, keď sa do streleckej listiny zapísala Havranová. Do konca polčasu pridali Partizánky ešte druhý gól, na 2:0 zvyšovala netradičná strelkyňa Vagaská.
 
Po zmene strán pokračoval tlak Bardejova a hostky inkasovali ešte trikrát. Do streleckej listiny sa postupne zapísala Dimitrijević, znova Havranová a striedajúca Vaľušová.
 
Pozrite si fotogalériu zo zápasu: 
 
„Súperovi jeho taktika vychádzala do prvého gólu. Potom sme sa upokojili a hru sme ovládli. To, čo sme chceli dosiahnuť, sme splnili, neinkasovali sme gól a vytvorili sme si dobrú východiskovú situáciu do odvety. Musím poďakovať dievčatám, že pristúpili k zápasu zodpovedne a verím, že odvetu zvládneme a postúpime do finále a splníme jeden z našich tohto sezónnych cieľov,“ dodal Čekan.
 
V druhom semifinálovom zápase Slovan Bratislava vyhral v Myjave vysoko 6:1.
 
Partizán Bardejov – 1. FC Tatran Prešov 5:0 (2:0)
Góly: 22. a 66. Havranová, 39. Vagaská, 52. Dimitrijević, 89. Vaľušová
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Gyomraiová – Vagaská, Havranová, Dimitrijević, Rosoľanková (67. Bochinová), Lemešová, Semanová (67. Jackovičová), Gmitterová, Galarovičová, Mikolajová (87. Vaľušová), Tejová (56. Mazurová)
 
Už túto sobotu Bardejovčanky v 12. kole privítajú na domácom štadióne celok Michaloviec, od 10.00 hod. zápas odohrajú ženy, od 12.00 juniorky.
(21:44, j)
Diskusia
Pridať komentár