Úspešný mesiac pre džudistov z Bardejova

693x
01. Apríl 2018
Bardejovčanom sa znova darilo
 
V marci sa džudisti v Judo Clubu Bardejov zúčastnili troch rozličných súťaží. Prvá súťaž sa konala v Michalovciach a išlo o prvé kolo Východoslovenskej ligy žiakov.
 
Ligy sa zúčastnilo 145 žiakov z desiatich klubov. Bardejovčanom sa darilo veľmi dobre, čo potvrdili ôsmymi prvými miestami, štyrmi druhými a dvomi tretími.
 
Zlato získali: Hannah Hanková, Tobias Hudak, Tamara Hudáková, Božidara Macečková, Timur Vozarsky, Oliver Vozarsky, Alex Madera a Natalka Prokipová. Striebro vybojovali: Tamara Hudákova, Samuel Macek, Tamara Varešinská a Marián Kyjovsky. Bronz získali: Filip Vadoc a Michal Kuľka.
 
Darilo sa aj v Bystrici 
 
Ďalší v poradí bol prvý tohtoročný šampionát v kategórií juniorov v Banskej Bystrici. Pri kvalitne obsadenej konkurencii sa veľmi dobre darilo trom členom Judo Clubu Bardejov, ktorí získali dve bronzové medaily a jedno siedme miesto.
 
Vo váhovej kategórií do 73 kg získal bronz Daniel Mlynarič, ktorý v tomto roku prešiel do juniorskej kategórie. Druhú bronzovú medailu získal ešte len dorastenec Miroslav Vanek vo váhe do 66 kg. Bodované siedme miesto obsadil taktiež dorastenec Michal Varešinský vo váhe do 81 kg.
 
V Pezinku z piatich krajín 
 
Džudisti sa takisto predstavili aj v Pezinku, kde sa konal rankingový medzinárodný turnaj žiakov a dorastencov. Turnaja sa zúčastnilo 670 džudistov z piatich štátov. V silnej konkurencii sa Bardejovčanom podarilo vybojovať skvelých šesť medailí.
 
Zlato získali: Božidara Macečková, Hannah Hanková a Timur Vozarsky, striebro vybojovala Terézia Vaneková a bronz získali Miroslav Vanek a Alex Madera.
(19:54, red)
Diskusia
Pridať komentár