Mladí filantropi vyhlasujú výzvu na predkladanie projektov

470x
06. Apríl 2018
Grantová výzva 2018
Nie ste spokojní so svojím okolím a dianím v ňom? Teraz máte šancu to zmeniť! Grantový program Mladí filantropi spadajúci pod Komunitnú nadáciu Bardejov, opäť vyhlasuje výzvu na predkladanie nových projektov. Je to príležitosť, ako participovať na fungovaní nášho mesta.
 
Tento program je spravovaný „mladými pre mladých“, teda zapojiť sa môžu ľudia vo veku od 14 do 30 rokov. Aj vy môžete získať grant až do výšky 250 €, ktorý je podporovaný firmou Bardterm s.r.o. a Nadáciou pre deti Slovenska v rámci grantového programu Hodina deťom.
 
Táto finančná pomoc slúži na realizáciu projektu zameraného na rozvoj kultúry, environmentálnej alebo športovej oblasti a aktívneho života mládeže v Bardejove.
 
Pre prijatie projektu je nutná aspoň jedna osobná konzultácia s členmi Mladých filantropov v kancelárii KNBJ na Radničnom námestí 21. Konzultácia je možná po dohode e-mailom, ktorý je uvedený nižšie.
 
Deadline zaslania projektov je 25. apríl 2018. Veľmi sa tešíme na Vaše inovatívne nápady.
 
Ďalšie informácie získate na: mfbardejov@gmail.com, www.knbj.sk, tel. č.: 0907 972 763 alebo FB
 
Členovia MF: Tamara Valíčeková, Alexandra Humeníková, Barbora Žáková, Andrea Voziňáková, Sabína Sosenková a Kristína Ellerová
(16:10, JJ) 
 
Diskusia
Pridať komentár