Žiačky Bardejova strelili poltucet gólov vo Vranove a vysoko vyhrali

1416x
08. Apríl 2018
Bardejovčanky víťazne
 
Mladé futbalové nádeje 
 
Úvodným predohrávaným jarným kolom odštartovala prvá futbalová liga žiačok. Mladé dievčatá z Partizána Bardejov sa predstavili na umelej tráve vo Vranove nad Topľou. Jasným favoritom boli Hornošarišanky, ktoré v doterajších deviatich zápasoch získali plný počet bodov.
 
Aj v desiatom kole sa napokon tešili z vysokého víťazstva, keď konto súpera zaťažili poltucnom gólov.
 
Skóre otvorila v jedenástej minúte Bereščáková, ktorá v 26. minúte zvyšovala na 2:0 pre Bardejov. Hostky boli v zápase lepším tímom od začiatku, čo sa premietlo aj na ukazovali skóre, keď tretí gól zaznamenala Iľková už o dve minúty.
 
Po zmene strán pokračoval tlak Partizána, v 50. minúte sa do streleckej listiny zapísala Čobejová, o šesť minút hetrik zaknihovala Bereščáková, ktorá o ďalších sedem minút uzatvorila skóre na 6:0. Po tejto výhre sú Bardejovčanky naďalej na prvom mieste bez straty bodu.
 
Príležitosť dostali nové mená 
 
„Na novej umelej tráve sme nastúpili bez viacerých hráčok. Na zápas po dohode necestovali Iglódyová, Hronecová, Tarčová, Ferencová a Hlavinková. Hajduková je na maródke a Zajacová je zranená. Napriek mnohým absenciám sme odohrali kvalitný zápas. Premiérovo v lige sa predstavili Kurcinová a Čechová. Pekné počasie prialo futbalu,“ uviedol po zápase tréner žiačok Peter Frický a pokračoval.
 
V prvom polčase boli baby strelecky efektívnejšie ako v tom druhom, no práve druhý polčas sa mi páčil viac 
 
„V prvom polčase boli baby strelecky efektívnejšie ako v tom druhom, no práve druhý polčas sa mi páčil viac. Najkrajší gól zápasu bol pre mňa po rýchlom otočení hry cez obranu a niekoľkonásobných narážačkách smerom dopredu, keď zakončila Iľková. Súper hral umne vzadu a nebál sa hrať ani dopredu. Duel dal obom tímom určite dosť. U nás dostali šancu dievčatá, ktoré v jeseni nastupovali menej.“
 
Najbližšie sa Bardejovčanky predstavia na domácej pôde 22.4., keď privítajú posledné Michalovce.
 
MFK Vranov nad Topľou – Partizán Bardejov 0:6 (0:3)
Góly: 11., 26., 56. a 63. Bereščáková, 28. Iľková, 50. Čobejová
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: E. Bereščáková – Petrová, Kurcinová, D. Bereščáková, Džundová, Kačmárová, Čobejová, Jacenková, Čechová, Iľková, Belejčáková
 

TABUĽKA 

 
(19:44, j)
Diskusia
Pridať komentár