F. Šott: Nechceme sa zmieriť s momentálnym postavením v tabuľke

991x
12. Apríl 2018
Gerlachov so 4 gólmi, Bardejovská Nová Ves v dohrávke úspešná 
Káder Bardejovskej Novej Vsi pre jar 2018
 
V 20. kole regionálnej 3. futbalovej ligy líder tabuľky Stropkov vyhral doma nad Bardejovskou Novou Vsou. O jediný presný zásah sa postarali domáci v 58. minúte.
 
Hrajúci tréner ŠK Milénium František Šott po prvom jarnom zápase v Stropkove napriek prehre mal dobrý pocit: „Na prekvapenie sme hrali na ťažkom premočenom teréne. Možno sme domácich prekvapili aktivitou. Nebezpeční sme boli len po pokutové územie. Najviac sme ohrozili za bezgólového stavu po strele Kendru. Za stavu 1:0 nás brzdil najmä postranný rozhodca. Mrzí nás, že také vyrovnané zápasy nedokážeme dotiahnuť do bodového zisku. So Stropkovom sme už druhý zápas prehrali o gól. Tentoraz o góle rozhodla výšková prevaha. Potešil ma prístup hráčov ku hre, bola to otvorená partia. Nechceme sa zmieriť s momentálnym postavením v tabuľke. Máme dostatok hráčov.“
 
V stredu (11.4.2018) odohrali hráči Bardejovskej Novej Vsi dohrávaný zápas 19. kola, keď doma privítali Veľké Revištia. Zápas domácim vyšiel a odniesli si plný bodový zisk. V 9. minúte si hostia strelili vlastný gól. Ďalší gól padol až po viac ako hodine hry, keď hostia faulovali v pokutovom území a domáci zahrávali penaltu. Z bieleho bodu sa Stachura nemýlil a tak domáci vyhrávali už o 2 góly. Hostia ešte v 85. minúte znížili o gól, no domáci si už výsledok ustrážili.
 
3. liga - 20. kolo 
 
Stropkov – Bardejovská Nová Ves 1:0 (0:0)
Gól: 58. Polaščík
Bardejovská Nová Ves nastúpila v tejto zostave: Mašlej – Haniš, Pillár (75. Šott), Tuch, Jaš, Kyjak, Poliak, Solanič (51. Gduľa), Macečko (71. Piľar), Stachura, Kendra
 
Dohrávka 19. kola
 
Bardejovská Nová Ves – Veľké Revištia 2:1 (1:0)
Góly: 70. Stachura (pen.) – 9. Majerník (vl.), 85. Gros
Bardejovská Nová Ves nastúpila v tejto zostave: Mašlej – Pillár (82. Kosturko), Jaš, Kyjak, Tuch, Stachura, Macečko (25. Piľar), Haniš, Šott (89. Valkučák), Gduľa (68. Vázal), Jančošek (79. Vasiliak)
 

Tabuľka

 
4. liga – 20. kolo
 
V 20. kole piatej futbalovej ligy Šarišskej privítal Gerlachov doma Kračúnovce. Do zápasu vstúpili lepšie domáci, keď sa v 8. minúte presadil Stachura. O 12 minút neskôr zvyšoval na 2:0 Gerčák. Krátko po polčase už na rozdiel troch gólov zvyšoval Berecký. Hostia sa nezmohli na žiadny gól a tak v poslednej minúte zápasu si svoj strelecký účet rozšíril Maliňak.
 
Raslavice vycestovali do Pušoviec. Prvý gól v zápase strelili hostia, keď sa podarilo presadiť Gumanovi. To však bolo zo strany Raslavičanov všetko. Hetrik za domácich si pripísal Migaš a tak hostia odchádzali domov bez bodu.
 
Gerlachov – Kračúnovce 4:0 (2:0)
Góly: 8. Stachura, 20. Gerčák, 47. Berecký, 90. Maliňak
Gerlachov nastúpil v tejto zostave: Kačmár – Dorin, Gerčák, Berecký (57. Jura), Knap (69. Babčák), Havrila (80. Maliňak), Sovič, Stachura, Balužinský (63. Zápotoka), Hanuščák
 
Pušovce – Raslavice 3:1 (2:1)
Góly: 32., 44. a 76. M. Migaš – 20. Guman
Raslavice nastúpili v tejto zostave: Ferenc – P. Vasiľko, Demko, Tomáško, Guman, Luščák, Lazur, Janík, Svat, Šinaľ, Eliáš (69. Kozák)
 

Tabuľka

 
(18:15, red,šč, foto: FB: SC Milenium 2000 Bardejovská Nová Ves
 
Diskusia
Pridať komentár