Bardejovská Nová Ves získala za týždeň šesť bodov

981x
18. Apríl 2018
Konečne dokázali vydržať až do konca
V zápase Bardejovská Nová Ves – Tatran Prešov B sa nenudili hráči ani diváci. Súperi z dolnej časti tabuľky tentoraz divákov výborne pobavili. Šikovnejší boli domáci, otočili výsledok a vo finiši dali aj víťazný gól.
 
Tatran získal vedenie gólom Šveca, no po prestávke domáci otočili výsledok. Gduľa z pokutového kopu vyrovnával a Kendra získal vedenie, ktoré trvalo len tri minúty. Kráľovič vyrovnával na 2:2. Už v nadstavenom čase center do pokutového územia premenil Jančošek do troch bodov.
 
Darí sa im v koncovke
 
Hrajúci tréner ŠK Milénium František Šott po výhre nad Vyšným Opátskym si želal ďalšie tri body doma. No ľúto mu je, že nebodovali v Stropkove : „Aj keď sme v úvode sezóny na ihrisku lídra v Stropkove prehrali, bolo vidieť, že sme mali aspoň na bod. Potvrdili sme to doma s Veľkými Revištiami. Proti Tatranu sme konečne zvládli aj záverečné minúty, mal mladý tím aj s prvoligistami. Polčas vyhrali hostia s jedinej vydarenej akcie. Škoda, že Kendra núkajúcu príležitosť nezvládol. Dostali sme aj druhý gól, keď súper nabehol za obranu. Mali sme dobré príležitosti. Šťastie sa konečne priklonilo k nám. Zabojovali sme do posledného hvizdu, nebránili sme remízu. Oproti jeseni máme širší káder. Na tréningoch a pred zápasom máme dostatok hráčov. Na lavičke sme mali siedmych zdravých hráčov. Pri striedaní piatich hráčov sa nikto nesmie šetriť na celý zápas. Každý nech podá maximálny výkon kým vládze.“
 
Prešovský kormidelník Marek Petruš bol zjavne nespokojný nielen s prehrou, no najmä s výkonom svojho tímu. Tretí gól inkasovali už v nadstavenom čase : „Myslím si, že herná dominancia bola na našej strane, čo potvrdil aj prvý polčas. Aj keď domáci mali zopár sľubných príležitosti, vznikali po našich chybách v defenzíve. Naša obrana prvýkrát hrala pokope. Dostali sme góly po štandardkách. My sme nechceli hrať na brejky. Vpredu sme mali rýchlostné typy hráčov. Keď sme získali loptu, tak sme to využili. Domáci sa hneď zasúvali dozadu. Som sklamaný z výsledku i výkonu hráčov.“
 
Bardejovská Nová Ves – Prešov B 3:2 (0:1)
Góly: 64. Gduľa (pen.), 70. Kendra, 90. Jančošek – 27. Švec, 73. Kraľovič
Bardejovská Nová Ves nastúpila v tejto zostave: Mašlej – Kendra (77. Stachura), Pillár (60. Vasiliak), Jaš, Kyjak, Tuch, Haniš, Šott (75. Solanič), Gduľa (80. Vázal), Poliak, Piľar (65. Jančošek)

Tabuľka

 
(13:30, šč)
 
Diskusia
Pridať komentár