Bardejovčania znova prehrali, v lige sa chcú zachrániť

1445x
29. Apríl 2018
Z posledných dvoch duelov 9 inkasovaných gólov
 
Dvadsiate siedme kolo druhej futbalovej ligy prinieslo zaujímavý duel na Hornom Šariši, keď domáci Partizán privítal Lokomotívu Košice. V náročnom programe hráči Bardejova nemali veľa času na oddych a po prehre v Seredi vysoko 6:0 chceli tri body získať v domácom prostredí.
 
Úvod zápasu vyšiel hosťom a už v tretej minúte skóre otvoril Karaš. Domáci odpovedali po polhodine hry, keď sa dokázal strelecky presadiť Sarki. To však bolo z domácej strany všetko nielen do konca prvého polčasu, ale aj do konca zápasu.
 
Po zmene strán góly strieľali už len Košičania. Po hodine hry poslal Lokomotívu do vedenia Ilinjo a o pätnásť minút rozhodol o zisku troch bodov Pavúk. Bardejovčanom zápas nevyšiel a po prehre sa v tabuľke ocitli na jedenástom mieste. Cieľom mužstva je záchrana v druhej lige, no prehrou s Košicami si muži poriadne zavarili.
 
Albert Rusnák, tréner Lokomotívy, po víťaznom dueli povedal: „Mali sme dobrý úvod, dali sme gól a mali sme aj ďalšie šance. Domáci bojovali a do polčasu dokázali dať gól. Hrali sme veľmi dobre, kombinačne, priamočiaro. Mrzí ma len efektivita v zakončení. Strašne sme chceli bodovať, hlavne po psychickej stránke, aby sa mužstvo dalo naspäť.“
 
Pavel Piršč, asistent trénera Bardejova uviedol: „Vedeli sme, že nás čaká veľmi ťažký zápas. Zaskočil nás úvodný gól, chlapci išli dole, bolo to ťažké na psychiku. Nedostupovali sme, nechali sme súperovi veľa priestoru a Lokomotíva to vie hrať, vie si poposúvať loptu. Podarilo sa nám vyrovnať, mohli sme v závere prvého polčasu dať na 2:1. V druhom polčase sme to chceli zvrátiť, zranil sa však Lukáč, museli sme striedať. Robili sme chyby v obrannej činnosti a Lokomotíva zaslúžene vyhrala.“
 
Partizán Bardejov – FC Lokomotíva Košice 1:3 (1:1)
Góly: 35. Sarki – 3. Karaš, 59. Ilinjo, 75. Pavúk
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Vinclér – Jacko, Berežný, Lukáč (46. Didik), Belunek, Sarki (63. Santos), Glebko, Andraščík, Szczepanski, Hamuľak, Staško (77. Góra)

Tabuľka

 
(14:56, j)
Diskusia
Pridať komentár