Najlepšou jednoznačne ZŠ na Komenského ulici v Bardejove

903x
03. Máj 2018
Potrebujú kvalitnejšie podmienky
Na okresnom kole základných škôl víťazné tímy ZŠ na Komenského ulici postúpili do krajského finále. V kategórií žiačok v zápase o 1. miesto ZŠ na Komenského vyhrala na ZŠ Pod Vinbargom 6:2. Z bronzu sa potešili v Malcove po výhre nad ZŠ Krpelca 3:2. Diplom za 5. miesto si odniesli do Hertníka po výhre nad Raslavicami 3:2.
 
V turnaji žiakov víťazi troch skupín sa pobili o postup. ZŠ na Komenského vyhrala nad Malcovom 3:2 a nad ZŠ Pod Vinbargom 3:1. Druhé skončilo družstvo ZŠ Pod Vinbargom po výhre nad Malcovom 5:2. Ďalší účastníci: ZŠ Krpelca, Raslavice, Zborov, ZŠ Vinbarg, Gaboltov, Hertník a ZŠ na Wolkerovej ulici.
 
Do športovej haly nás nechcú pustiť, aby sme nepoškodili palubovku. Lenže hokejky na florbal sú ľahké z laminátu a loptička sa dá odrážať len švihom 
 
Organizátor turnajov Jozef Krochta zo ZŠ a MŠ Pod Vinbargom bol potešený účasťou: „Bola asi najväčšia z kolektívnych hier v telocvični. Hrali sme v skupinách v ZŠ na Komenského a u nás. Sú to malé telocvične, mohli hrať len traja a brankár. V krajskom finále už nastúpia piati hráči. Bude sa dať aj kombinovať a niečo nacvičené ukázať.
 
Do športovej haly nás nechcú pustiť, aby sme nepoškodili palubovku. Lenže hokejky na florbal sú ľahké z laminátu a loptička sa dá odrážať len švihom. Tento šport je čoraz populárnejší nielen medzi mládežou. Kompetentní by mali vytvoriť kvalitné materiálne podmienky s mantinelmi.“
(18:54, šč, foto: ilustračné)
 
Diskusia
Pridať komentár